-
-

Прощавай садочку!

Дата: 28.05.2021 15:37
Кількість переглядів: 892

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у Зноб-Новгородському КДНЗ ясла-садок «Казка»

Фото без опису28 травня дошкільний заклад  приймав багато гостей. Спільними зусиллями педагогічного колективу і батьків було організовано цікаве та змістовне свято, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади.

Випускники, які урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці одягнені, як справжні кавалери. Під час свята вони показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців і цього дня ними пишалися всі.

Багато  хороших слів на святі було сказано і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки їм ми маємо хороших, розумних, а головне - активних дітей,  у яких свої мрії і уподобання.

Від Зноб-Новгородської селищної ради малеча отримала невеличкі подарунки і побажання бути здоровими, успішними та завзятими.

Дивлячись на радісних дітей, гордих батьків та працівників самому хочеться повернути час назад, відчути такий самий захват, а 1 вересня стати першокласником…

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь