A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

До уваги ОГС!

Дата: 11.06.2021 10:18
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

 

Міністерство фінансів України затвердило форму розкриття структури власності юридичних осіб. Відповідний Наказ «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності» зареєстровано Мін’юстом 08 червня 2021 року.

Структура власності є офіційним документом, який з метою встановлення кінцевого бенефіціарного власника (КБВ) юридичної особи має в обов’язковому порядку надаватись державному реєстратору.

???? Зразки складання схематичного зображення структури власності оприлюднено на офіційному веб-сайті Мінфіну: https://cutt.ly/7nUQsDk

Наказ набере чинності через місяць, з дня його офіційного опублікування. Саме з цього часу усі ОГС - юридичні особи будуть зобов'язані внести в ЄДР дані про наявність або відсутність кінцевого бенефіціарного власника та підтримувати їх в актуальному стані.

? Штраф за не подання інформації про КБВ становитиме від 1??7?? 0??0??0?? до 5??1?? 0??0??0?? гривень!

Нижче прикріплюємо приклад схеми структури власності, коли в громадського об'єднання або благодійної організації кінцевий бенефіціар відсутній (фото - Мінфін). ??

? Отже, закликаємо ОГС стежити за моментом виходу Наказу ?? готувати схему ?? подавати реєстратору!

???? Нагадаємо, що 28 квітня 2020 року набрав чинності Закон України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», який є невід’ємною частиною міжнародних зобов’язань України, визначених Угодою про асоціацію з ЄС, адаптує в національне законодавство Рекомендації FATF (міжнародної організації по боротьбі із відмиванням коштів) та 4-ту і частково 5-ту Директиви Європейського Союзу проти відмивання коштів та фінансування тероризму.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь