A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Звернення голови Зноб-Новгородської селищної ради щодо забезпечення пожежної безпеки під час жнив

Дата: 12.07.2021 15:19
Кількість переглядів: 513

Шановні жителі територіальної громади та агровиробники!

Фото без описуЩороку з початком жнив настає пожежонебезпечний період, в лісосмугах і на полях громади збільшується ризик виникнення пожеж.

Пожежі в агропромисловому комплексі трапляються з різних причин. Це і необережність під час куріння, і недбале поводження з вогнем, і несправність сільськогосподарської техніки або відсутність на ній спеціального обладнання (іскрогасників на автомобілях з двигунами внутрішнього згоряння, металевих ланцюгів на комбайнах як заземлювачів), підпали й самозаймання. Лихо може статися через невиконання господарями елементарних правил пожежної безпеки.

Перебуваючи на відпочинку, господарюючи на присадибних ділянках та на відкритих територіях, прибираючи на прилеглих територіях установ, підприємств та організацій, завжди дотримуйтесь правил пожежної безпеки: не спалюйте суху рослинність, не розкладайте багаття, утримайтеся від куріння чи користування відкритим вогнем.

Пам’ятайте, що несанкціоноване випалювання сухої рослинності – злочин, за який законодавством України передбачена відповідальність! Обирайте безпечні способи господарювання на присадибних ділянках, пам’ятайте, що випалювання сухої рослинності завжди пов’язане з ризиками перекидання вогню на розташовані поруч будівлі, лінії електропередач, лісові насадження, а продукти горіння небезпечні для людського здоров’я та довкілля.

Закликаю громадян об’єднати зусилля у боротьбі з несанкціонованим випалюванням сухої рослинності. Якщо ви стали свідком такого правопорушення, викликайте на місце події працівників правоохоронних органів за телефоном 102.

Пожежу, що розгоряється, спробуйте затоптати, засипати піском чи залити водою. Якщо ж не вдається впоратися самотужки або помічена вами пожежа уже набула значних розмірів, телефонуйте за номером 101!

Пам’ятайте, що дотримання виконання вимог правил пожежної безпеки – це гарантія збереження врожаю від пожежі.

З надією на порозуміння, голова

Зноб-Новгородської селищної ради

Петро ГОНЧАРОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь