A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

І знову у літньому таборі відпочинку "ДЕСНА" залунав дитячий сміх

Дата: 14.07.2021 15:12
Кількість переглядів: 617

Фото без описуПісля довготривалого карантину 10 липня 2021 року традиційно розпочав свою роботу дитячий оздоровчий табір «Десна» у селі Очкине Зноб-Новгородської ОТГ.

Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, вечори відпочинку та тематичні вечори проявити себе в різноманітних напрямках.

Під час підготовки табору до роботи, проведено ряд заходів по впорядкуванню відомчої території, відремонтовано житлові, господарські та санітарно-побутові приміщення (проведено ремонт надвірних вбиральнь, відбулася повна заміна водогону, встановлено нові рукомийники та каналізаційні системи), оновлено частину твердого та м’якого інвентаря (постільні комплекти, приліжкові килимки, подушки, матраци, кухонне приладдя).

Цього року табір прийматиме загалом 41 дитину. Діти пільгових категорій і діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки,  оздоровлюватимуться за кошти, виділені з бюджету Зноб-Новгородської селищної ради (28 осіб), Державного підприємства “Середино-Будське лісове господарство” (10 осіб). Також серед відпочиваючих є й такі діти, батьки яких  придбали путівку за власні кошти (3 особи).

Тут дітей чекають - веселі, цікаві, пізнавальні, спортивні конкурси та змагання; дискотеки; походи; ігри; оновлена розважальна програма, яка направлена на ознайомлення з ремеслом полювання та риболовлі з екскурсіями та цікавими зустрічами. Як і завжди для дітей організовано збалансоване, раціональне й надзвичайно смачне п’ятиразове харчування.

13 липня 2021 року на урочистій лінійці з нагоди відкриття табірної зміни відбулось представлення 2 загонів – «Загін 220-V» і «Зірки в тумані», кожен з них промовив свій девіз.

Під звуки та гучне виконання Державного Гімну України було піднято Державний Прапор, а далі діти  демонстрували  уміння володіти мистецтвом  танцю та співу.

На свято завітав голова Зноб-Новгородської громади Петро Гончаров. У вітальному слові він побажав юним відпочивальникам незабутніх вражень, позитивних емоцій, нових знайомств та зміцнення здоров’я, а працівникам табору нових творчих здобутків, ентузіазму і натхнення у роботі.

На завершення юні відпочивальники підкріпили сили смачною вечерею та продовжили вечір запальною дискотекою біля святкового  вогнища.

Дивлячись в усміхнені і щасливі обличчя дітей розумієш, що керівництво нашої громади працює у правильному напрямку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь