-
-

Перший дзвоник сповістив про свято Знань

Дата: 02.09.2021 12:18
Кількість переглядів: 1221

Фото без опису1 вересня у навчальних закладах Зноб-Новгородської територіальної громади традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, яке сповістило учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. Під звуки Державного Гімну було відкрито лінійки, на яких, крім учнів, їх батьків і вчителів, були присутні численні гості.

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для них розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька у Країни Знань.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Селищний голова Петро Гончаров, а також представники апарату Зноб-Новгородської селищної ради привітали дітей і вчителів із святом та початком нового навчального року і побажали міцного здоров’я, активних трудових буднів, вирости достойними громадянами неньки – України. Багато теплих і щирих слів було сказано цього дня винуватцям свята. Зворушливо звучали вірші з вуст маленьких першокласників та випускників. І ось веселий шкільний дзвоник покликав учнів за парти.

У черговий раз школи гостинно відчинили для учнів свої двері і запросили у просторні і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Тож побажаємо учням та вчителям мирного неба, творчих злетів,перемог і прожити цей навчальний рік без карантину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь