A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Відпочинок скінчився – попереду навчальний рік

Дата: 03.09.2021 12:21
Кількість переглядів: 1247

Фото без описуЛіто. Пора відпусток, спокою. Але не в цьому році. Адже навчальний рік закінчився у червні, а серпень повністю присвячений  підготовці навчальних закладів до нового навчального року та опалювального періоду. Аби забезпечити безпечне освітнє середовище колективи навчальних закладів доклали чимало фізичних зусиль. Кожен намагався принести щось нове цікаве у облаштування класів. Крім того не забувають і про професійний розвиток. За традицією цей навчальний рік розпочався серпневою конференцією педагогічних працівників. На ній були оголошені  підсумки розвитку дошкільної та загальної середньої освіти у 2020 – 2021 навчальному році  та завдання на 2021 – 2022 навчальний рік.

 Участь у конференції взяли педагогічні працівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти, представники відділу освіти, молоді та спорту та запрошені гості.

Привітати педагогів прийшов депутат Зноб-Новгородської селищної ради, Голова постійної комісії з питань освіти В.І.Гончаров. Він відзначив труднощі в роботі педагогів, особливо в умовах пандемії. Разом з тим побажав здоров’я, терпіння, творчої наснаги на нелегкій педагогічній ниві й вручив подяки відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради вчителям, які підготували учнів-призерів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та приділяють велику увагу у вихованні творчої молоді.

Серпнева конференція це підготовчий етап , перша щаблинка на шляху до нового навчального року. А вже 1-го вересня ми святкували День знань. Гучно продзвеніли дзвоники у Зноб-Новгородському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІступенів, Журавському НВК «ЗОШ І-ІІІст. – ДНЗ», Зноб-Трубчевському НВК «ЗОШ І-ІІст. – ДНЗ». Радо посміхалося сонечко вітаючи новий день, ніби радіючи разом з дітлахами початку нового навчального року. Вітання звучали з усіх усюд. Батьки, вчителі бажали здобувачам освіти здоров’я, терпіння, успіхів у навчанні.

   До кожного закладу освіти завітали гості – представники Зноб-Новгородської

селищної ради та відділу освіти, старости сіл. А у Зноб-Новгородський опорний заклад навіть лелеки. Вони ніби привітали й покликали у далекі краї першачків і випускників. Адже перші вступають до країни Знань, а другі полетять у доросле життя.

У Зноб-Новгородському опорному закладі ЗСО І-ІІІ ступенів цьогоріч два перших класи. Перші вчительки А.Г.Сенченко та С.І.Кановець, батьки першокласників засіяли голівки учнів зерном та вручили коровай. До привітань приєдналися голова селищної ради П.Гончаров, в.о.директора закладу Н.Павлюченко, спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ю.Митрофанова.

     У Журавському НВК першачків вітала перша вчителька О. О. Бовтун,  начальник відділу освіти М.Д. Андрущенко, староста села А.О.Овчаренко та директор НВК М.М. Чухно. Вони побажали усім натхнення, успіхів, благополуччя. Директор закладу вручив новим жителям шкільної родини подарунки, а першокласниця Валерія Кучерявенко віддячила піснею «Перший раз у перший клас».

Не оминуло свято і  Зноб-Трубчевський НВК. Там зібралися всі жителі села, щоб привітати шкільну родину з початком навчального року.  Свято почали з підняття державного прапору, згадали про героїв, які поклали своє життя за мирне небо. До учнівських привітань доєдналася й директорка закладу Ю.Євдокименко. На святі також були присутні: староста села В.Мацуйова, яка побажала здоров’я та наснаги й передала матеріальне привітання у конверті від М.Головача, директора сільськогосподарського товариства «Красний партизан», методист відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради Т.Коновець. Вона відзначила, що шкільні роки – це чудова і незабутня пора для кожної людини. Це період зародження  таланту, терпіння, відповідальності — неодмінних складових успішного навчання і життя.

 Новий навчальний рік розпочався. Успіхів нам усім!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь