A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Протокол № 7 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 12.11.2021 16:22
Кількість переглядів: 399

Фото без опису12 листопада 2021 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Зноб-Новгородської селищної ради.

Порядком денним засідання стало питання організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти Зноб-Новгородської селищної ради під час дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Комісія прийняла рішення, що при наявності повного курсу вакцинації 100% працівників, Зноб-Новгородський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів розпочне очний навчальний процес з 18 листопада 2021 року.

Працівники Журавського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» протягом двох тижнів пройдуть повний курс вакцинації і заклад також розпочне очну освітню діяльність.

Затримка в роботі Зноб-Трубчевського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» відбувається тільки через одного вчителя, який категорично відмовляється від вакцинації. Згідно Наказу МОЗ України від 04 жовтня 2021 року № 2153 працівники загальної середньої освіти підлягають обов’язковим профілактичним щепленням проти COVID-19. Хочемо наголосити, що завдяки її діям, заклад не розпочне свою діяльність доки Сумська область буде знаходитися у «червоній» зоні. Дивлячись на те, що відбувається в країні, прогнози не дуже втішні і ми не знаємо скільки це буде тривати.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь