-
-

Служба зайнятості Сумщини оперативно налагодила комунікаційні канали у своїх філіях

Дата: 14.04.2022 08:15
Кількість переглядів: 470

Фото без описуЯк щойно повідомив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, сьогодні після безпрецедентних руйнувань рашистів  запрацювали всі комунікаційні канали Охтирської міськрайонної та Тростянецької районної філій. Найближчими днями вони стануть до ладу і у Великій Писарівці. Всі інші філії та центри зайнятості здійснюють свою діяльність у штатному режимі.

За словами посадовця, клієнти служби зайнятості і раніше мали змогу спілкуватися із спеціалістами служби, ставати та зніматися з обліку, отримувати допомогу з безробіття. Неоціненну роль тут, зокрема, зіграла «гаряча» лінія, яка й зараз працює.

Відтепер роботодавці, безробітні, шукачі роботи мають змогу отримати повноцінні послуги, більш ефективно скористатися порадами фахівців служби, які спільно з місцевими органами влади володіють ситуацією на ринку праці власних територій.

ДОВІДКОВО. У топ найбільш затребуваних працівників – трактористи-машиністи сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, водії автотранспортних засобів, робітники на лісокультурних (лісогосподарських) роботах, продавці продовольчих товарів, охоронники, швачки, підсобні робітники, слюсарі-ремонтники, бухгалтери. У період війни перелік професій, які найбільш потрібні роботодавцям, практично не змінився. Серед працевлаштованих, приміром, у березні-квітні цього року найбільше трактористів, водіїв, продавців, електрогазозварників, операторів заправних станцій, прибиральників. Потрібні були також агрономи, бухгалтери, пожежні, інженери лісового господарства, лікарі, медсестри.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь