A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Телеграм-канал служби зайнятості Сумщини: робота в два кліки

Дата: 19.04.2022 09:53
Кількість переглядів: 210

Фото без опису- Воєнний стан, які переживаємо всі ми, загострив давні проблеми. Однією з них став дисбаланс на ринку праці Тому й виникла потреба приймати кардинальні заходи.

Одним з не ординальних рішень стало започаткування нашого нового каналу: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням -  https://t.me/worknowdcz, де розміщені винятково лише актуальні вакансії Віднедавна роботодавці можуть подати вакансію через наш чат-бот @DCZWorkNowBbot, ми одразу її опублікуємо та почнемо підбір кандидатів, зокрема через наші нові форми рекрутингу, - говорить директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. -  Гарантовано: у чат-боті ви у два кліки знайдете інформацію щодо пошуку роботи, професійного навчання, розміщення вакансій, трудового законодавства. До того ж саме тут усі актуальні пропозиції роботи з усієї України. Приєднуйтесь до наших нових каналів зв’язку. Тільки в перші дні роботи нового каналу його зручності відчули майже 3 тисячі роботодавців Сумщини, скориставшись ним.

За словами посадовця, фахівці обласної служби зайнятості продовжують популяризувати телеграм-канал серед роботодавців Сумщини, як невід’ємну складову оперативного заповнення необхідних вакансій, задоволення потреб економіки краю у кваліфікованих кадрах, брак яких відчуває сьогодні ринок праці.

   

ДОВІДКОВО. Повідомляємо, що консультації з питань пошуку роботи, реєстрації в службі зайнятості, отримання статусу безробітного та порядку призначення і нарахування допомоги по безробіттю ви можете отримати у телеграмі за посиланням: https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy, а також за номерами гарячої лінії: 093 276 39 66; 096 109 08 37; 067 698 29 58; 095 337 41 10.

Слідкувати за актуальними вакансіями можна за посиланням: https://t.me/worknowdcz


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь