A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

У Зноб-Новгородській громаді поліцейські офіцери громади забезпечують гуманітарною допомогою осіб з обмеженими фізичними можливостями

Дата: 25.04.2022 10:02
Кількість переглядів: 508

Фото без описуПоліцейський офіцер Зноб-Новгородської громади Олександр Руденко спільно з працівниками виконавчого комітету територіальної громади, забезпечили гуманітарною допомогою осіб з обмеженими можливостями та здійснили профілактичні рейди з метою підтримання соціалізації осіб, котрі нещодавно звільнені з місць позбавлення волі, інформує Відділ комунікації поліції Сумської області.

Незважаючи на воєнний стан поліція працює в посиленому режимі та стоїть на варті правопорядку 24/7, виконуючи свої службові обв’язки. Правоохоронці спілкуються з населенням та продовжують допомагати громадянам, які опинилися в скрутному становищі, доставляючи їм гуманітарну допомогу у віддалені села району.

Також поліцейські продовжують проводити рейди та профбесіди з метою профілактики незаконного продажу алкоголю, заходи щодо недопущення фактів мародерства та дотримання комендантської години.

Фото без опису

 

https://shostka.info/shostkanews/u-shostkynskomu-rajoni-politsejski-ofitsery-gromady-sumshhyny-zabezpechuyut-gumanitarnoyu-dopomogoyu-osib-z-obmezhenymy-fizychnymy-mozhlyvostyamy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь