-
-

«Літо-2022: разом до Перемоги!»

Дата: 01.06.2022 10:15
Кількість переглядів: 558

Фото без опису1 перше червня, а це означає, що почалося літо! А ще, сьогодні світле свято – День захисту дітей. Із цього свята фактично в громаді розпочинають опрацьовувати питання літнього відпочинку школярів. Дозвілля має бути ефективним, корисним та безпечним, переконані працівники відділу освіти, молоді та спорту Зноб-Новгородської селищної ради. І в цей процес обов’язково залучатимуть дітей внутрішньо переміщених осіб, які вже проживають на території нашої громади.

Для школярів протягом канікул, зокрема, діятиме акція «Літо-2022: Разом до Перемоги». Як повідомив начальник відділу Михайло Андрущенко, враховуючи умови воєнного стану в Україні, в області  призупинили Програму оздоровлення та відпочинку. Натомість, щоб забезпечити змістовне дозвілля та розвиток дітей шкільного віку під час літніх канікул 2022 року, відповідним розпорядженням буде затверджено Календар освітніх, спортивних, культурних, профорієнтаційних заходів  акції «Літо-2022: разом до Перемоги!». У її рамках передбачено проведення національно-патріотичних, еколого-натуралістичних, художньо-естетичних, фізкультурно-спортивних, науково-технічних, туристсько-краєзнавчих та гуманітарних заходів. 

Крім того, в громаді розпочнуть підготовку до нового навчального року, яка повинна включити всі складові: від безпекових питань до харчування дітей там, де навчальний процес відбуватиметься в звичному шкільному режимі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь