A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Сумщина потребує робочих рук. Роботодавець чекає на робітників

Дата: 05.06.2022 08:28
Кількість переглядів: 678

Фото без описуСьогодні у базі даних Сумської обласної служби зайнятості налічується майже тисяча вакансій. Найбільшим попитом нині користуються водії та трактористи із зарплато до 12 тисяч грн, токарі, дорожні робітники, яким роботодавці обіцяють платити до 15 і більше тисяч грн.  щомісяця. А ось операторам верстатів з програмним керуванням підприємці готові платити 18 тисяч.

В області є вакансії для працівників сільського господарства, промислових підприємств, переробної промисловості, охорони здоров’я, оптової та роздрібної торгівлі.

- Аналіз бази даних вакансій, що є своєрідним барометром ринку праці нашого краю, свідчить про те, що незважаючи на воєнний стан, підприємці Сумщини насамперед потребують робітників з обслуговування, експлуатації устаткування та машин, кваліфікованих робітників з інструментом, працівників сфери торгівлі та послуг, а саме: водіїв, трактористів, токарів, машиністів екскаватора, електромонтерів, слюсарів, підсобних робітників, вантажників, продавців тощо. Місцевий ринок праці потребує також швачок, кухарів, охоронників, соціальних працівників. Є вакансії провізора, спеціаліста державної служби, вчителя, вихователя, няні, інспектора, інженера, лікаря, економіста, практичного психолога.

Посадовець відзначає, що сьогодні на обліку в центрах зайнятості області перебуває більше 16 тисяч безробітних. На одне вільне робоче місце припадає 17 претендентів. «Ціна» вакансії, яку виставляє нині роботодавець, у середньому дорівнює 9,1 тис. грн.

Найбільша база легальної роботи тут: sum.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy.

Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь