A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

З Днем знань!

Дата: 01.09.2022 08:36
Кількість переглядів: 366

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі та працівники навчальних закладів! Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року?, Днем знань? – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

Дорогі діти, опановуйте знаннями, виховуйтесь у дусі патріотизму і любові, бережіть і примножуйте духовну спадщину нашого народу, будьте гордими нащадками дідів і прадідів та своїх батьків, які сьогодні хоробро захищають нашу Батьківщину. Знання тільки тоді Знання, коли вони набуті зусиллями думки, а не пам’яттю, і тому бажаю вам, шановні школярі, сил, натхнення та наполегливості.

Шановні батьки, щиро вітаємо вас зі святом 1 вересня! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності.

Дорогі вчителі! Ви щедро даруєте свої знання, плекаєте справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

З нагоди свята прийміть наші найщиріші побажання та безмежну вдячність за невтомну працю, тепло сердець, терпіння і сумлінність.

Бажаємо всім миру та злагоди, наснаги у роботі, успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків. Зі святом ??!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь