A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Реальна підтримка українських воїнів

Дата: 15.08.2022 08:46
Кількість переглядів: 190

Фото без описуКолектив Сумського обласного центру зайнятості, аби наблизити перемогу над рашистами, долучився до благодійної справи – буквально за день-два зібрав майже 30 тисяч гривень для воїнів України, які нині лікуються у Запорізькому військовому госпіталі.

- Реалії сучасного світу постійно кидають виклики свідомим громадянам із активною позицією, тим, хто не пливе за течією, не підкорюється обставинам, а чинить супротив негативним явищам і подіям. Таким жахливим випробуванням на міцність для всіх українців загалом і для співробітників служби зайнятості Сумщини зокрема стала війна, - говорить директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний.

Ініціативна група зателефонувала до госпіталю та дізналася, що медичний заклад потребує морозильні камери. Коштів вистачило на дві сучасні стаціонарні морозильні камери та електрочайники.

Заступник начальника Запорізького військового госпіталю з тилового забезпечення Олег Стороженко у телефонній розмові щиро подякував працівникам обласного центру зайнятості за проявлену ініціативу та підкреслив, що кожен українець сьогодні боронить власний дім, свою Україну: хто на передовій, хто в тилу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь