A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ЦЕ ПОВІДОМЛЕННЯ СТОСУЄТЬСЯ УСІХ МЕШКАНЦІВ НАШОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 13.09.2022 16:16
Кількість переглядів: 500

Фото без описуЛюди продовжують палити зібрані купи листя та сміття, а це лише початок осіннього періоду! Варто зазначити, що при спалюванні руйнується ґрунтовий покрив і всі поживні речовини, які є в ґрунті. До всього, спалювання трави й листя збільшує промерзання ґрунту у 2-4 рази. Спалювання загрожує не лише довкіллю, а й життю та здоров’ю людей, які можуть загинути внаслідок степових чи лісових пожеж.

З листям, як правило, горить і безліч різноманітного сміття, що суттєво посилює забруднення атмосфери. При згорянні одного поліетиленового пакета, в повітря викидається близько 70 різних хімічних сполук, отруйних для людини.

Важливо знати, що спалювання листя - є незаконним і тягне за собою адміністративну відповідальність. Це є порушенням низки правил у сфері благоустрою населених пунктів та порушенням закону «Про охорону атмосферного повітря» і тягне за собою накладення штрафів від 3 до 30 тисяч гривень та кримінальну відповідальність – позбавлення волі до 10 років.

Пам’ятайте! Навіть невелике вогнище на городі може стати страшною трагедією для людини й екологічною катастрофою для природи, адже у вогні гинуть тисячі тварин, а дим надзвичайно шкідливий і провокує різноманітні хвороби.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь