A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

КОНКУРС щодо визначення Виконавця послуг з утримання об’єктів благоустрою на території населених пунктів Зноб-Новгородської селищної  ради

Дата: 21.09.2022 11:57
Кількість переглядів: 371

Фото без опису Підстава для проведення конкурсу:рішення виконавчого комітету Зноб-   Новгородської селищної ради від 16.09.2022 року №62 «Про умови проведення конкурсу з визначення Виконавця послуг з утримання об’єктів благоустрою на території населених пунктів Зноб-Новгородської селищної ради». 

Найменування, місцезнаходження, контактні телефони організатора

конкурсу:відділ житлово-комунального господарства, архітектури, інфраструктури, земельних відносин та захисту довкілля виконавчого комітету Зноб-Новгородської селищної ради , вул. Шкільна, буд.1, смт Зноб-Новгородське,Україна,Сумська область,Шосткинський район, 41022, тел. (05451) 7-32-42, E-mail: 04391279@mail.gov.ua

Найменування об’єкта благоустрою, щодо якого проводиться конкурс з його утримання та ремонту: утримання та ремонт об’єктів благоустрою населених пунктів на території Зноб-Новгородської селищної ради.

Прізвище, посада, адреса та номер контактного телефону посадової осіби, уповноваженої здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу:Тимошенко Тетяна Валеріївна - начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури, інфраструктури, земельних відносин та захисту довкілля виконавчого комітету Зноб-Новгородської селищної ради( +380660064454).

Способи і місце отримання конкурсної документації: конкурсну документацію можна отримати після направлення на адресу організатора конкурсу заяви або отримати особисто, за адресою: вул. Шкільна, буд.1, смт. Зноб-Новгородське, Україна,Сумська область ,Шосткинський район, 41022, тел. (05451) 7-32-42, E-mail: 04391279@mail.gov.ua. попередньо зателефонувавши до відділу житлово-комунального господарства, архітектури, інфраструктури, земельних відносин та захисту довкілля виконавчого комітету Зноб-Новгородської селищної ради(+380660064454).

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: конкурсна пропозиція разом із заявою встановленого зразка подається особисто або надсилається поштою до відділу житлово-комунального господарства,  архітектури, інфраструктури, земельних відносин та захисту довкілля виконавчого комітету Зноб-Новгородської селищної ради, за адресою: вул. Шкільна, буд.1, смт. Зноб-Новгородське, Україна,Сумська область ,Шосткинський район, 41022, до 20 жовтня 2022 року включно.

На конверті(в запечатаному та скріпленою печаткою учасника конкурсу) зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік об'єктів благоустрою, щодо утримання та ремонту яких подається пропозиція.

На конверті з конкурсною пропозицією повинно бути написано великими буквами «КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ».

У разі надсилання конкурсної пропозиції поштою, в конверті з описом, повинна міститися окремо заява та окремо запечатаний і скріплений печаткою учасника конверт з конкурсною пропозицією.

Місце, дата та час розкриття конверту з конкурсною пропозицією: розкриття конверту з конкурсною пропозицією відбудеться за адресою: вул. Шкільна, буд.1, смт. Зноб-Новгородське, Україна,Сумська область ,Шосткинський район, 41022, 21жовтня 2022 року о 10:00 год.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури, інфраструктури, земельних відносин та захисту довкілля виконавчого комітету Зноб-Новгородської селищної ради - Т.В. Тимошенко 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь