A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Формується проект бюджету громади на 2023 рік

Дата: 14.11.2022 15:15
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

11 листопада 2022 року відбулось засідання погоджувальної наради з питань формування бюджету Зноб-Новгородської селищної територіальної громади на 2023 рік, яку проводив начальник відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Зноб-Новгородської селищної ради, за участю заступника начальника відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Зноб-Новгородської селищної ради, начальників та головних бухгалтерів установ та структурних підрозділів .

Начальник відділу фінансів проінформував присутніх про поточний стан справ у сфері бюджетних коштів та розповів про основні моменти, які стосуються змін у законодавстві та діятимуть з наступного року.

До відома всіх розпорядників коштів уже доведено інструкцію щодо складання бюджетних запитів та граничні обсяги видатків. Тому наразі вони працюють над складанням бюджетних запитів та своїх галузевих програм, котрі повинні бути затверджені разом із проектом бюджету на наступний рік до 25 грудня 2022 року включно.Відділ фінансів готує презентацію проекту бюджету, яка буде розміщена на офіційних інформаційних ресурсах та представлена на розгляд виконавчого комітету та депутатів.

Пропозиції, зауваження, ідеї озвучені в ході погоджувальних нарад, будуть враховані при підготовці проекту бюджету громади на 2023 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь