-
-

Хочу звернутися до мешканців Зноб-Новгородської громади щоб донести правдиву інформацію і розвіяти деякі ілюзії.

Дата: 13.12.2022 08:33
Кількість переглядів: 198

 

10 грудня 2022 року багато хто з мешканців смт. Зноб-Новгородське стали живою мішенню для так званих «братів» та «сусідів». Під час похоронної процесії, яка по християнським звичаям проводжала в останній путь загиблого захисника України, ворожі війська почали обстріл цивільного населення, а точніше його розстріл. Ні одна сотня людей впала обличчям в сніг та багнюку, щоб зберегти свої життя. А «брати» цинічно розстрілювали мирне населення, жінки плакали і благали Бога зберегти життя ні в чому неповинних людей. Так роблять тільки холоднокровні вбивці, агресори і терористи. А ті, хто до сіх пір ще не зрозумів що ворог намагався їх вбити, хто тішить себе думками, що агресор «решил попугать», або «если б хотели то попали», глибоко помиляються. Такими своїми діями Ви їх оправдовуєте, відбілюєте і даєте їм привід безкарно діяти, даєте «їжу», як хижакам, для подальшого знищення людей. Мешканці громади з такою позицією повинні зрозуміти, що усидіти на двох стільцях не вдасться, або ми рішуче даємо відсіч агресору і віримо в нашу Перемогу, або залишаєтеся рабами, потайки «співчуваючи» загарбнику, що в свою чергу граничить зі зрадницькою позицією і за що рано чи пізно прийдеться відповідати перед Законом або совістю. Скільки повинно ще загинути дітей, жінок, чоловіків, мирного населення щоб зрозуміти, що Вас також хочуть вбити як «нациста», «фашиста», «бандеру». Мешканці громади вже неодноразово випробували на собі «любов» так званих «братів», дії яких були направлені на залякування і знищення мирного населення. Потрібно щоб дійшло до свідомості кожного мешканця, що нас хочуть вбити, а будинки зруйнувати, що снаряд або міна випущена по мирному населенню  не розбирає на якій Ви мові розмовляєте і в якого Бога віруєте.

Тисячі людей по всій Україні встали на захист нашої Батьківщини, серед яких і наші земляки, так не осоромимо наших хлопців захисників, допоможемо кожен на своєму місті благими справами і поглядами переможців. 

Агресор, який розпочав цю війну, так і не зрозумів, що цих людей не зламати, ми на своїй землі,  правда з нами, а Перемога попереду.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь