A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Аграрна сервісна служба - нові можливості для населення громади

Дата: 17.03.2023 15:13
Кількість переглядів: 1010

Фото без описуШановні мешканці громади, за вікном вже весна, а це означає, що незабаром кожен з Вас розпочне підготовку до весняно – польових робіт на своїх городах та присадибних ділянках. Зноб-Новгородська селищна рада спільно з партнерами підготувала для Вас де що цікаве.

Зноб – Новгородська селищна рада спільно з громадською спілкою «Органічна Україна. Північ» за донорської та експертної підтримки програми «ULEAD з Європою» в рамках програми Продовольчої безпеки реалізує проєкт, ключовою метою якого є: покращення стану самозабезпечення продуктами харчування мешканців Зноб-Новгородської територіальної громади для мінімізації наслідків війни в питаннях продовольчої безпеки шляхом створення та функціонування аграрної сервісної служби для надання сільськогосподарських послуг потребуючим домогосподарствам громади.

Одним із основних завдань проєкту є: забезпечити соціально незахищені верстви населення та інші потребуючі домогосподарства Зноб-Новгородської територіальної громади можливістю здійснювати обробіток сільськогосподарських угідь в післяокупаційних умовах та вирощувати необхідні продукти харчування.

Це означає, що в Вас є можливість отримати послуги з обробітку вашої земельної ділянки на пільгових умовах. Для цього необхідно звернутись до Відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Зноб – Новгородської селищної ради за адресою: вул. Шкільна, 3 смт Зноб-Новгородське, та залишити свої контактні дані або зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/BpjgwfevhbBkcMhEA .

Отримати більш детальну інформацію можливо за телефоном: +380968100822 Олексій.

#ULEADwithEurope


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь