A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ДО 37 РІЧНИЦІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ.

Дата: 25.04.2023 09:15
Кількість переглядів: 90

Фото без опису26 квітня – є днем пам'яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, добровольців, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Цьогоріч виповнюється 37 років з того дня, коли відбулась одна з найбільших ядерних катастроф. Ця трагедія зруйнувала мрії та надії багатьох людей, а назва маловідомого містечка тепер лунає з сумом у голосі. Катастрофа змінила життя сотень тисяч людей, а землі зробила непридатними для життя на століття. Наслідки Чорнобильської трагедії досі остаточно не подолані. Вона стала найбільшою катастрофою за історію ядерної енергетики, найбільшою за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей.

Ми завжди повинні пам'ятати про жертви, які довелося понести внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Самопожертва та хоробрість, яку продемонстрували усі ліквідатори, ніколи не будуть забуті й назавжди залишаться на сторінках історії.

Серед нас також є ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. На сьогодні це 16 мешканців нашої громади. Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь