A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Проекти рішень на позачергову 21 сесію 8 скликання

Дата: 13.06.2023 12:25
Кількість переглядів: 241

ЗНОБ-НОВГОРОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СУМСЬКА ОБЛАСТЬ

                    РОЗПОРЯДЖЕННЯ         №  81 -ОД

12.05.2023 р.                     смт.  Зноб-Новгородське

Про скликання позачергової двадцять першої  сесії 8 скликання  Зноб-Новгородської селищної ради

Відповідно до частини 9 ст.46 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

І. Скликати позачергову двадцять першу сесію  Зноб-Новгородської селищної ради восьмого скликання  на 15 червня 2023 року.

II. Встановити, що засідання позачергової 21 сесії селищної ради відбудеться о  13 год. 00 хв. в приміщенні адмінбудівлі по вул.  Шкільна, 3   смт. Зноб-Новгородське.

III. На розгляд позачергової двадцять першої сесії Зноб-Новгородської селищної ради восьмого скликання винести такі  питання:

1. Про внесення змін до рішення № 79 Зноб-Новгородської селищної ради другого пленарного засідання першої сесії « Про затвердження Регламенту Зноб-Новгородської селищної ради» від 09.12.2020 року.

2. Про припинення юридичних осіб – Комунальний заклад культури «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» Зноб-Новгородської селищної ради та комунальний заклад «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека» Зноб-Новгородської селищної ради області шляхом злиття в комунальний заклад «Зноб-Новгородський Центр культурних послуг» Зноб-Новгородської селищної ради.

3. Про внесення змін до рішення № 1219 шістнадцятої сесії Зноб-Новгородської селищної ради восьмого скликання від 15.12.2022р. «Про бюджет Зноб-Новгородської селищної територіальної громади на 2023рік (18503000000)».

4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету  № 56 Зноб-Новгородської селищної ради  «Про затвердження місцевої цільової програми«Підтримка підрозділів територіальної оборони та Збройних Сил України на території Зноб-Новгородської територіальної громади» на 2022-2023 роки» від 22.07.2022 р.

5.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для городництва громадянину Радченко В.С.

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для городництва громадянину Тукало О.М.

7. Про розгляд заяви Колгунова Євгена Володимировича щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок(паю) в натурі (на місцевості)гр. Маханьок Ніні Миколаївні.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок(паю) в натурі (на місцевості)гр. Сулім Вірі Василівні

10. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Зноб-Новгородською селищною радою та ТОВ Агрофірма «Дубрава» - 168 договорів.

11. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Зноб-Новгородською селищною радою та ТОВ «БУДЛІС ЕКСПОРТ" - 33 договори.

12. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Зноб-Новгородською селищною радою та СТОВ «Агрофірма Іскра» -35 договорів.

13. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Зноб-Новгородською селищною радою та ТОВ «Зноб-Новгородська  пересувна механізована  колона» - 2 договори.

14. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Зноб-Новгородською селищною радою та ТОВ  «МФК АГРО»- 30 договорів.

15. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Зноб-Новгородською селищною радою та ФГ «Лісне+» - 33 договори.

16. Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Зноб-Новгородською селищною радою та ТОВ «Володимирське» -57 договорів.

17. Про затвердження нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

 

Селищний голова                                                                 Петро ГОНЧАРОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь