A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ОБМЕЖУВАЛЬНІ ЗАХОДИ У МЕЖАХ ТЕРИТОРІЇ КОНТРОЛЬОВАНОГО ПРИКОРДОННОГО РАЙОНУ

Дата: 14.07.2023 11:51
Кількість переглядів: 122

Фото без описуВід 05 липня 2023 вступає в дію розпорядження що до обмежувальних заходів у межах території контрольованого прикордонного району (у 20-ти кілометровій зоні від державного кордону України).

ПЕРЕЛІК

обмежувальних заходів у межах території контрольованого прикордонного району (у 20-ти кілометровій зоні від державного кордону України)

  1. Цей Перелік розроблено відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану Україні», від 24 лютого 2022 року № 68/2022 «Про утворення військових адміністрацій», розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2022 р. № 181-р «Питання запровадження та забезпечення здійснення заходів правового режиму воєнного стану в Україні», метою забезпечення громадської безпеки порядку на території Сумської області.
  2. У межах території контрольованого прикордонного району (у 20-ти (для підпункту 2 цього пункту – 5 км) кілометровій зоні від державного кордону України) забороняється:
  1. проведення мирних зборів, мітингів, походів, демонстрацій, культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших масових заходів (далі - заходи), окрім проведення поховальних ритуалів, і заходів, пов'язаних із вшануванням загиблих у боротьбі за незалежність. суверенітет і територіальну цілісність України;
  2. пересування транспортних засобів, окрім автомобілів екстреної медичної допомоги, аварійних бригад комунальних служб для локалізації аварійних ситуацій, патрулів Національної поліції, ДСНС за попереднім погодженням із комендантами населених пунктів, районів та області;
  3. проведення всіх видів робіт поза межами населених пунктів у комендантську годину;
  4. здійснення будь-яких польотів легкомоторних літальних апаратів квадрокоптерів та інших безпілотних літальних апаратів і повітряних безмоторних засобів;
  5. рибальство, проведення дозвілля у прибережній смузі та на водоймах, тому числі плавання всіх видів плавзасобів на річках, озерах, інших водоймах;
  6. полювання;
  7. носіння цивільними особами військової форми одягу (будь-яких елементів військової форми одягу);
  8. пересування та перебування осіб у лісових масивах та лісосмугах, окрім працівників установ та організацій, на яких покладено обов’язки контролю за збереженням природних ресурсів, пересування та перебування яких узгоджено з військовим командуванням та командуванням підрозділу охорони державного кордону не пізніше, ніж за 12 години до початку робіт та негайного інформування останніх після їх закінчення.
  1. Виконання робіт у межах території контрольованого прикордонного району (у 20-ти кілометровій зоні від державного кордону України) може здійснюватися виключно після письмового інформування органу охорони державного кордону, у зоні відповідальності якого провадиться діяльність, не пізніше, ніж за 24 години до початку провадження діяльності.
  2. Пересування цивільних осіб у межах території контрольованого прикордонного району вздовж державного кордону України завширшки 2 км, забороняється.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь