A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

До Дня Державного Прапора України (23 серпня) та Дня Незалежності України (24 серпня)

Дата: 23.08.2023 10:05
Кількість переглядів: 68

Фото без опису23 серпня Україна відзначає День Державного прапора, який став уособленням прагнень українського народу до свободи й незалежності та символом єдності, нескореності та гідності нації. У день проголошення Незалежності України 24 серпня 1991 року прапор Незалежності України народні депутати внесли до зали пленарних засідань. Синьо-жовтий стяг – це знамено боротьби за свободу та незалежність України. Це символ тисячолітньої традиції українського державотворення.

24 серпня Україна відзначає 32-у річницю проголошення незалежності України. Незалежність України була відновлена актом проголошення незалежності України у 1991 році, що є важливим кроком до повернення історичної справедливості. Розпад найбільшого тоталітарного режиму – СРСР – певною мірою відбувся завдяки відновленню незалежності України. Та злочинний, терористичний режим повернувся у вигляді російської федерації.

Починаючи з 2014 року українці воюють на фронті, волонтерять, працюють у тилу. З 24 лютого 2022 року весь наш народ та громадяни України з новою силою доводять щодня незалежність своєї держави як найвищу цінність, а також неодмінну умову реалізації власної свободи та своїх прав. Ми усвідомлюємо, що нині йдеться далеко не лише про території і кордони, сьогодні йде кривава боротьба за саме існування Українського народу, на знищення якого зорієнтований агресор.

Україна ні на кого не нападала. Завжди сповідуючи ідеали миру й демократії, виявляючи повагу до чужих кордонів, міжнародного права та незалежності інших держав, Україна стала жертвою країни-терориста світового масштабу – російської федерації. Зазіхаючи на державний суверенітет і незалежність України, кремлівський режим спровокував розбалансування чинної системи колективної безпеки на європейському континенті та, м’яко кажучи, несприятливі наслідки планетарного масштабу.

Нині увесь цивілізований світ розуміє, що незалежна сильна Україна – надійний форпост його стабільності і спокою. Навіть в умовах широкомасштабної російської агресії наша держава, поміж тим, продовжує робити все, аби забезпечувати продовольством країни, які цього потребують, надавати гуманітарну й інші види допомоги у зонах стихійних лих та виконувати решту функцій, притаманних нормальній сучасній країні – суб’єкту міжнародних відносин.

Зустрічаючи вдруге поспіль річницю своєї незалежності у стані повномасштабної війни, яка триває майже десять років, Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів.

Єднання Українського народу навколо захисту своєї держави, незалежності та європейського вибору, феноменальна стійкість та сміливість українців, наша ефективна офіційна і народна дипломатія сприяють потужній підтримці України цивілізованим світом та ще яскравіше на контрастах підкреслюють справжню личину покидьків і васалів кремлівського режиму, від яких день за днем відвертається кожен, хто має гідність і самоповагу.

Сильна незалежна Україна — це людиноцентрична держава, у якій зацікавлений світ. Відстоюючи власну незалежність сьогодні, убезпечуємо народи Європи від можливих посягань з боку агресора, стверджуємо гідне місце нашої країни у сім’ї цивілізованих європейських держав.

 

Мирного неба!

Слава Україні!

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь