-
-

Зноб-Новгородська селищна територіальна громада отримала ДВА транспортні засоби від Програми ULEAD з Європою/ULEAD with Europe

Дата: 07.06.2024 12:40
Кількість переглядів: 96

Фото без описуЗноб-Новгородська селищна територіальна громада отримала ДВА транспортні засоби, новенькі мікроавтобуси Mercedes-Benz Sprinter, від Програми ULEAD з Європою/ULEAD with Europe в рамках реалізації ініціативи «Зміцнення стійкості на місцях. Підтримка екстрених ремонтів у громадах». 

Ініціатива стала можливою за фінансової підтримки Європейського Союзу та Уряду Федеративної Республіки Німеччина через Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), який реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Українів. В рамках підписаного Меморандуму про партнерство між Зноб-Новгородською селищною радою та Програмою ULEAD з Європою/ULEAD with Europe.

«Наша співпраця з Програмою ULEAD з Європою розпочалась дуже давно, ще на початку створення громади. Іноді ми просто не встигаємо реагувати на зміни в законодавстві, а експерти Програми ULEAD з Європою консультують нас по всіх проблемних питаннях, допомагають знайти вихід в складних ситуаціях, підвищують рівень кваліфікації наших спеціалістів, проводячи навчальні заходи з різних питань. Ми щиро вдячні їм за це!» — заявив селищний голова Петро ГОНЧАРОВ 

Також Петро Васильович зазначив: «В умовах сьогодення дуже важливо мати вірного друга який допоможе вистояти та витримати навалу. Ця допомога не перша за період військового стану. У 2022 році ми отримали допомогу у вигляді різних матеріальних цінностей, в т.ч. 7 генераторів, це були перші генератори які до нас надійшли напередодні блєкаутів. У 2023 році на нашій території реалізовано проєкт «Аграрна сервісна служба для покращення продовольчої безпеки Зноб-Новгородської громади», в рамках якого ми отримали міні-трактор та навісне обладнання, на якому безкоштовно надали послуги з обробітку землі більш ніж 60 домогосподарствам. В цьому році ми вже отримали матеріально – технічну допомогу у вигляді ТРЬОХ міні – бусів. Програма ULEAD з Європою одна з перших реагує на виклики війни. Ми дуже пишаємось тим, що маємо таких вірних та надійних друзів! Ми вдячні Вам за все, що Ви робите для українських громад! Я впевнений, що це не остання наша співпраця, і ми ще спільно попрацюємо над розвитком Зноб-Новгородщини! З Вами тільки вперед, ДЯКУЄМО ще раз за надані можливості!».

Отримані транспортні засоби будуть використані, в проведені екстрених ремонтів на території громади, у разі необхідності, для екстреної евакуації населення в більш безпечні місця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь