A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ БАТЬКІВ НА ПЕРІОД ЗИМОВИХ КАНІКУЛ

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ БАТЬКІВ НА ПЕРІОД ЗИМОВИХ КАНІКУЛ

Шановні батьки! Розпочинаються зимові канікули. Це пора відпочинку, свят та розваг. Але для того, щоб канікули були веселими й корисними, а головне безпечними необхідно пам’ятати про безпечну поведінку.

14:47 29.12.2020

ВНИМАНИЕ! Конкурс видеороликов «Я люблю спорт»!

ВНИМАНИЕ! Конкурс видеороликов «Я люблю спорт»!

Конкурс видеороликов «Я люблю спорт», направлен на формирование общественного мнения о необходимости ведения здорового образа жизни и потребности в систематических занятиях физической культурой и спортом, особенно среди детей и молодежи.

14:46 29.12.2020

Святий Миколай завітав до нашої "КАЗКИ"!

Святий Миколай завітав до нашої "КАЗКИ"!

Немає різниці, дитина ви чи доросла людина, для всіх нас це свято, на яке ми дуже чекаємо. Скільки приємних хвилювань дітям приносить очікування на чудове свято Миколая! Весь тиждень діти та вихователі дитячого садка «Казка» не тільки чекали казкові подарунки, а й самі старанно готувалися, аби показати, які вони слухняні, чемні і талановиті.

12:06 21.12.2020

Прошу, у серці запаліть Скорботи полум'я священне та крізь століття пронесіть Сльозу безвинно убієнних!

Прошу, у серці запаліть Скорботи полум'я священне та крізь століття пронесіть Сльозу безвинно убієнних!

Щорічно, в четверту суботу листопада в Україні відзначається День пам'яті жертв голодомору. Щохвилини з вересня 1932 року по липень 1933-го помирали щонайменше 17 осіб, щогодини - більше 1000, щодня - понад 24 тисячі. За десять місяців Україна втратила майже чверть свого населення. В голодомор, за оцінками дослідників, померло від 7 до 10 мільйонів чоловік. Голодне лихоліття найбільше вразило дітей. Третина всіх померлих від голоду - діти. До Дня пам'яті жертв голодомору у бібліотеках-філіях КЗ «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека» діють книжкові виставки-репортажі  "І свічка плакала в скорботі...". Де представлені документальні книги та статті, спогади свідків тих жахливих подій, художньо-документальні книги відомих українських письменників В. Барки "Жовтий князь" та У. Самчука "Марія".   Народ України пам'ятає сторінки свого життя, але з часом відійдуть у небуття свідки тих трагічних подій Великого Голодомору. А тому варто робити все, щоб їх нащадки, особливо молодь, знали про ті лихоліття, берегли їх у своїй пам'яті в ім'я того, щоб таке страшне минуле ніколи не повторилося.

12:21 27.11.2020

ЯК ПРАВИЛЬНО УТИЛІЗУВАТИ ВИКОРИСТАНІ МАСКИ ТА РУКАВИЧКИ У ДОМОГОСПОДАРСТВАХ

ЯК ПРАВИЛЬНО УТИЛІЗУВАТИ ВИКОРИСТАНІ МАСКИ ТА РУКАВИЧКИ У ДОМОГОСПОДАРСТВАХ

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України роз'яснює, як правильно утилізувати використані маски та рукавички у домогосподарствах. Так, для осіб, які перебувають на самоізоляції чи мали контакт із хворими людьми, рекомендовано такі відходи складати в два пакети, щільно їх зав’язувати і витримувати в домашніх умовах не менше 72 годин, після чого їх можна викинути у загальний контейнер муніципальних відходів. Для усіх інших громадян використані маски та рукавички достатньо скласти в один пакет, щільно його зав’язати і також витримати в домашніх умовах не менше 72 годин, після чого – викинути у загальний контейнер муніципальних відходів.

12:10 26.11.2020

«Пам’ять, яка живе вічно»!

«Пам’ять, яка живе вічно»!

21 листопада українці відзначають одну з нових, але знакових подій в новітній історії України - День Гідності та Свободи. Сьогодні кожна людина, яка вважає себе справжнім українцем, у своїх молитвах згадує тих, хто віддав за нас найцінніше – життя.

15:44 20.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь