-
-

Медицина громади інформує

ℹ️ ЧОМУ ВАЖЛИВО ЗВЕРТАТИСЬ ДО СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ?

Сімейний лікар — отримав спеціалізовану багатопрофільну підготовку з надання первинної медико-санітарної допомоги членам родини будь-якого віку та статі, знається на різних сферах медицини та відповідає за здоров’я кожного члена сім’ї.

10:23:25 09.09.2024

❤️11 ПОРАД, ЩО (НЕ) РОБИТИ ПІСЛЯ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ КАШЛЮКУ, ДИФТЕРІЇ ТА ПРАВЦЯ

Вакцинація — це не лише найефективніший спосіб захисту від інфекцій, але й простий процес, який дозволяє вам зберегти звичний ритм життя. Перші 30 хвилин після щеплення ви проведете під медичним наглядом у пункті вакцинації, а далі зможете робити все, що й до того, майже без обмежень.

11:15:17 05.09.2024

❗️Щодня російські загарбники обстрілюють українські обʼєкти інфраструктури, незалежно від їхнього розташування та шкоди для людей.

Якщо ви опинилися в зоні надзвичайної ситуації, пов’язаній з горінням хімічних речовин, дотримуйтеся таких порад — вони допоможуть вам і вашим рідним уберегти здоров’я та життя від шкідливого впливу продуктів горіння.

13:10:38 30.08.2024

ℹ️ ПОМИЛКИ ПРИ ВЖИВАННІ ЛІКІВ

Тільки уявіть: невеличкі помилки, яких кожен може припуститися під час вживання ліків, здатні звести нанівець усе лікування 😱

13:01:09 30.08.2024

ℹ️ КАЛЕНДАР ЩЕПЛЕНЬ

👨‍⚕️ До 16 років кожна людина повинна пройти курс імунізації проти десяти найпоширеніших інфекцій. А після 26 років — ревакцинуватися раз на десять років. І це лише обов’язкові щеплення, якими держава забезпечує нас безоплатно.

09:28:37 19.08.2024

☀️ВІТАМІН D3 — ЩО ЦЕ ЗА ВІТАМІН І ДЛЯ ЧОГО ВІН ПОТРІБЕН?

Вітамін D (кальциферол) — це один з найважливіших мікронутрієнтів і вітамінів для організму, хоча вітаміном він, по суті, і не є. Справа в тому, що вітамін D, на відміну від інших вітамінів, сам по собі не активний. Він самостійно синтезується в організмі за типом стероїдних гормонів, за допомогою метаболізму з неактивної форми перетворюється в активну, і це відбувається далеко від місця його безпосереднього утворення. 

08:14:10 17.08.2024

❓ ЯКИМИ ВАКЦИНАМИ МОЖНА ЩЕПЛЮВАТИ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ З РАС?

👩🏻‍⚕️ Розлад аутистичного спектру не є протипоказом до введення жодної вакцини. Тож особи з РАС можуть і мають бути вакциновані згідно з Національним календарем щеплень. Також їм варто отримати й додаткові щеплення, оскільки лікування та госпіталізація є для них серйозним викликом.

10:26:22 16.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь