A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

ВІТАЄМО!

Привітання голови громади з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Шановні працівники бібліотек громади!   Щиро вітаю вас із Всеукраїнським днем бібліотек.   Бібліотеки – багатство, збережене та примножене завдяки благородній та копіткій праці наших бібліотекарів.   Саме ви, шановні трударі скарбниць книг, відкриваєте читачам дивовижний, цікавий та багатогранний світ книг, прищеплюєте юним любов до читання, даруєте їм відчуття прекрасного, тим самим забезпечуєте нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, сприяєте піднесенню інтелектуального рівня народу.   Бажаю вам, шановні працівники бібліотек, а також, усім, хто любить і шанує книгу, доброго здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, добра, миру, злагоди та благополуччя.  

09:54:33 30.09.2023

Привітання голови Зноб-Новгородської селищної ради з нагоди Дня Незалежності України

Шановні жителі громади!    Сердечно вітаю вас із Днем Незалежності України! Чергову річницю незалежності ми зустрічаємо в умовах війни. Новини про ворожі обстріли, постійні сигнали повітряної тривоги затьмарюють цей день. Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю. Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої згуртованої боротьби, патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності!     Ми не здамося! Не опустимо рук! Нас не залякати! Україна – самостійна, вільна, неподільна держава! І буде такою завжди! Зі святом, дорога громадо, з Днем Незалежності України! Слава Україні! Селищний голова,  Петро ГОНЧАРОВ

10:33:37 24.08.2023

Привітання голови Зноб-Новгородської селищної ради з нагоди Маковія

Шановна громадо!    Від імені депутатського корпусу селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас з цим світлим християнським святом, яке із теплом у серці ми звикли називати Маковієм.    У народі його із прадавніх літ відмічають як свято врожаю. Ми збираємо дари землі і дякуємо Всевишньому за його ласку до нас. Це свято сіє в серцях  радість і добробут, наближує нас одне до одного, згуртовує духовно, щоб ми були єдині.    Сьогодні є дуже багато проблем, але в єднанні спільно ми можемо їх розв'язати.    Бажаю всім міцного здоровя, миру та злагоди, достатку, процвітання вашої родини і оселі. А понад усе, щоб від сьогодні у вашому серці завжди була справжня єдність.    Хай цей день запам’ятається нам усім вабливим ароматом запашного меду та пухкої макової випічки, а думки очистяться від негативу і тривоги.

10:54:51 14.08.2023

Привітання голови Зноб-Новгородської селищної ради з нагоди Дня молоді

Молодість - це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення.   Це час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього.   Вам випало жити в непростий, але дуже важливий період, коли наша держава у війні з рашистським агресором відстоює суверенітет і територіальну цілісність. Кращі сини і дочки нашої Батьківщини щодня ризикують життям заради миру та спокою на рідній землі.   Шануємо ваші патріотичні якості, громадську позицію, готовність примножувати духовні та культурні надбання та бути в авангарді в найвідповідальніші моменти національної історії. Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане.   Бажаю всім здоров’я, справжнього кохання, здійснення мрій і задумів. З повагою, селищний голова Петро Гончаров

13:30:41 12.08.2023

Привітання голови Зноб-Новгородської селищної ради з нагоди Дня Конституції України

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

08:53:04 28.06.2023

Привітання голови Зноб-Новгородської селищної ради з Великоднем

Шановні жителі та гості громади! Прийміть щирі вітання з нагоди величного свята – Воскресіння Христового! Нехай це свято подарує міцне здоров’я, сердечне тепло, взаєморозуміння, гармонію й радість. Бажаю, щоб печаль і всі образи пішли в небуття, а залишилися тільки світла радість, любов і щастя. Нехай на кожну родину зійде благодать, мир і спокій, у кожній домівці панують доброта, міцність духу, увага й турбота один про одного. В нелегкий час зустрічаємо цьогоріч Великдень, який вимагає розуміння, терпіння та виваженості вчинків і дій кожного з нас. Тож нехай віра і милість Божа допомагають нам достойно долати всі труднощі і виклики сьогодення, йти по життю з доброю мрією, високими прагненнями, щирою надією і всеперемагаючою любов’ю! Христос воскрес! Воістину воскрес! З повагою, голова селищної ради Петро Гончаров.

10:43:05 16.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь