-
-

З Днем державної служби!

Дата: 23.06.2018 08:51
Кількість переглядів: 844

Фото без описуШановні державні службовці!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем державної служби!

Враховуючи роль державної служби в процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави, Президент України своїм Указом від 4 квітня 2003 року встановив професійне свято – День державної служби, яке відзначається щороку 23 червня.

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Основними цілями і завданнями державної служби в Україні є сприяння незмінності конституційного ладу, створення умов для відкритого громадянського суспільства, захист прав і свобод людини і громадянина, а також забезпечення результативної та стабільної діяльності органів державної влади, відповідно до їх завдань, повноважень і компетенції.

Зі здобуттям Україною незалежності поняття державної служби набуло принципово нового значення. Адже саме діяльність державних службовців, як посередників між владою і народом, мала винятково важливе значення в розбудові державності.

На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.

Кожен на своєму місці ви виступаєте єднальною ланкою між владою і народом, знаєте його біди та проблеми, шукаєте шляхи їх вирішення.

Україна в ході становлення своєї державності розв’язує багато складних завдань, одне з яких – формування ефективної системи державного управління, яка має стати мобільною, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу.

Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.

Державна служба є реальним провідником ідей державності. Вона має бути правовою, чітко організованою, соціально орієнтованою, ефективною. Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє країни.

З особливим теплом ми сьогодні згадуємо сумлінну, наполегливу працю людей, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.

Хотілося б сказати найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь держави.

Упевнені, що запорукою успішного виконання намічених вами цілей є ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.

Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Сердечно зичимо всім вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь