-
-

ПРОЩАВАЙ, ШКОЛО!

Дата: 02.07.2019 14:26
Кількість переглядів: 617

Фото без опису    29 червня, зі сльозами на очах та посмішками на обличчях, випускники ЗЗСО прощалися з рідною школою, усвідомлюючи, що щасливі та незабутні 11 років їхнього життя залишились позаду. Випускний вечір був неймовірним. Прийшли батьки, вчителі, родичі, знайомі і просто жителі селища, щоб розділити свято із випускниками 2019 року.

Директор школи Валерій Грива привітав випускників з успішним закінченням школи, здачею ЗНО та вручив свідоцтва про повну загальну середню освіту. За успіхи в навчанні золотою медаллю був нагороджений Михайло Полуда. До вітань директора приєдналися батьки, рідні, друзі. Зворушливі і щирі виступи прозвучали від першої вчительки Тетяни Жир, класного керівника Ольги Кузьменко, начальнику відділу освіти Михайла Андрущенка та секретаря Зноб-Новгородської селищної ради, Максима Срібного.

Шкільне свято випускного вечора було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та  позитивних емоцій.

Ми бажаємо випускникам успіхів у житті, творчої наснаги та підтримки близьких. Двері рідної школи завжди відкриті для вас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь