-
-

112 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ БОРГУ І ТИ – МІШЕНЬ ДЛЯ САНКЦІЙ ЗАКОНУ

Дата: 20.08.2019 08:09
Кількість переглядів: 555

Фото без опису  Правами людини окреслюються межі можливої поведінки, а обов’язками – належної. Недотримання встановлених кордонів створює дисбаланс та ускладнює життя іншим учасникам правовідносин.

Розлучившись з дружиною, сумчанин Олександр понад 3 роки не виконував батьківський обов’язок, чим порушив право своєї доньки на сім’ю. Довготривала байдужість дала свої гіркі плоди та спонукала правників до рішучих дій. Накладений арешт на кошти й майно та винесені постанови про обмеження прав стали реакцією фахівців юстиції Сумщини на 70-тисячну аліментну заборгованість чоловіка.

Незручності, які були створені обмеженням свобод, нагадали батьку про його поведінку стосовно дитини. Бажаючи жити колишнім життям, громадянин усвідомив свої помилки та сплатив борг у повному обсязі, а також штраф в сумі 35 тисяч гривень та виконавчий збір на користь держави у розмірі 7 тисяч гривень.

Перерахувавши загалом 112 тисяч гривень за власну безвідповідальність, сумчанин усвідомив важливість вчасно сплачених аліментів, а отриманий досвід допоможе  йому не стати мішенню для санкцій пакету законів #ЧужихДітейНеБуває в майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь