-
-

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ У КОЖНІЙ ДИТИНІ – ДОВОДИЛИ ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ

Дата: 27.08.2019 10:23
Кількість переглядів: 526

Пройшовши не простий шлях від республіки до самостійної держави, наша країна наповнена подіями та постатями, які змінили хід історії, забути про які неможливо.

Фото без опису   Будь-яке розуміння сучасного, складно уявити хоча б без поверхневого аналізу минулого, тому, завітавши до дитячого садка, фахівців юстиції Сумщини розповіли дітлахам про кроки України до незалежності. Розповівши про державне свято, правники звернули увагу на обов’язкову атрибутику будь-якої суверенної країни. Так вихованці закладу дізналися про основні державні символи, зокрема про герб, прапор та гімн країни.

Окрім того, в рамках загальнонаціонального проєкту «Я МАЮ ПРАВО!», юристи проінформували малечу й щодо гарантованих державою можливостей. Вдало обраний спосіб викладу матеріалу, привернув увагу дітей до звичних для них речей – піклування батьків, зустріч з лікарем, смачний обід та цікаве навчання. Зрозумівши, що це не просто визначений ритм життя, а нормативно закріплені свободи, вихованці садка запам'ятали та усвідомили про важливість дотримання  прав людини в житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь