A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

"В КНИЖКОВІЙ ПАМ'ЯТІ МИТТЄВОСТІ ВІЙНИ"

Дата: 20.09.2019 15:14
Кількість переглядів: 466

Фото без описуІсторія рідко буває однозначною. У кожної медалі завжди дві сторони. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи.  День партизанської слави відзначають як данину всенародної шани героям  та поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з нацистами  в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і самого життя.

Про героїзм і подвиги партизанів під час війни, про тих хто пройшов крізь найскладніші випробування, відстоюючи право людей на свободу, хто врятував нашу країну та світ від нацизму, читачам комунального закладу «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека» розповіли книжкові виставки, що діяли в усіх бібліотеках Зноб-Новгородської ОТГ.

З літератури, представленої на полицях, відвідувачі дізнались багато інформації про підпільну діяльність в роки другої світової війни на Україні.

Пам'ять про війну, її сувора правда залишаються з нами як найбільший за силою духу приклад мужності, патріотизму, важкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче – життя. Героїчні подвиги українських партизанів у пам’яті народу житимуть вічно. Сьогодні ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто, нехтуючи смерть, зупинив фашистську навалу ціною власного життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь