-
-

НОВОРІЧНА КАЗКА РОЗПОЧАТА!!!

Дата: 24.12.2019 12:44
Кількість переглядів: 500

Фото без опису Святкова атмосфера, чудово оформлена зала, різноманітність костюмів, вміло підібраний репертуар, барвистість виступів дітей – все це яскраві і радісні події в житті дошкільнят. І нарешті початок казки – Новий Рік!  

Сьогодні розпочалися веселі новорічні ранки. Радісний святковий настрій був у дітей другої молодшої групи КДНЗ «Ясла-садок Казка» (вихователь Н.М. Колгунова, музичний керівник С.В. Каперсако)

Кожен, хто побував на святі, поринув у світ нестримних веселощів та пригод. Адже до підбору новорічного костюму всі поставилися відповідально, намагаючись як найкраще продемонструвати вибраного казкового героя, а їх було вдосталь: лисички, зайчики, сніжинки,  ведмеді, сучасні улюбленці дітей та інші цікаві персонажі.

Діти співали, танцювали, розповідали вірші, грали в ігри, водили хороводи. Ну, і звичайно ж, кожен малюк отримав подарунок від Діда Мороза!

 Святкування Нового року в дитячому садочку пройшло весело, змістовно та цікаво. Всі присутні отримали море насолоди та купу позитивних емоцій, додому поверталися зі справжнім новорічним настроєм.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь