-
-

Адаптивний карантин до 31 липня 2020 року

Дата: 30.06.2020 10:00
Кількість переглядів: 435

Фото без опису17 червня Уряд ухвалив рішення продовжити дію адаптивного карантину до 31 липня. Прем’єр-міністр ще раз наголосив на необхідності дотримання соціальної дистанції, гігієни та носіння масок і повідомив про оновлені протиепідемічні заходи.

Зокрема, заборонятиметься перебування в громадських будівлях та транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, а в транспорті заборонятиметься перевезення пасажирів в кількості більше, ніж передбачено місць для сидіння. Також, за повідомленням Прем’єр-міністра, були оновлені механізми, за якими в регіонах зі значним поширенням COVID-19 може відбуватись посилення карантинних обмежень, зокрема, щодо: проведення спортивних, культурних, релігійних та інших масових заходів; діяльності закладів, які надають послуги з розміщення; роботи метрополітену; перевезення пасажирів у всіх видах сполучень; відвідування закладів дошкільної освіти; роботи культурних закладів, фітнесцентрів та спортзалів; діяльності закладів харчування. «Регіоном зі значним поширенням COVID-19» вважатиметься регіон, в якому наявна одна з наступних ознак: (1) завантаженість ліжок становить понад 50%; (2) середня кількість ПЛР1 - та ІФА2 -тестувань становить менш ніж 24 на 100 тис. населення протягом останніх 7 днів; (3) коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 понад 11%; (4) показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19 більш ніж 8 випадків на 100 тис. населення. 6 червня Головний державний санітарний лікар України прийняв додаткові тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів: • під час проведення культурно-мистецьких заходів (Постанова № 35); • в закладах, що надають послуги з розміщення на період карантину (Постанова № 36).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь