-
-

Прощавай садочку!

Дата: 28.05.2021 15:37
Кількість переглядів: 906

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у Зноб-Новгородському КДНЗ ясла-садок «Казка»

Фото без опису28 травня дошкільний заклад  приймав багато гостей. Спільними зусиллями педагогічного колективу і батьків було організовано цікаве та змістовне свято, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади.

Випускники, які урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці одягнені, як справжні кавалери. Під час свята вони показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців і цього дня ними пишалися всі.

Багато  хороших слів на святі було сказано і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки їм ми маємо хороших, розумних, а головне - активних дітей,  у яких свої мрії і уподобання.

Від Зноб-Новгородської селищної ради малеча отримала невеличкі подарунки і побажання бути здоровими, успішними та завзятими.

Дивлячись на радісних дітей, гордих батьків та працівників самому хочеться повернути час назад, відчути такий самий захват, а 1 вересня стати першокласником…

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь