-
-

На власному прикладі головний лікар Зноб-Новгородської громади ініціювала людей вакцинуватися бустерною дозою..

Дата: 29.01.2022 10:48
Кількість переглядів: 455

 

Сьогодні, 29 січня 2022 року гарну ініціативу вакцинації бустерною дозою показала головний лікар КНП «Зноб-Новгородська АЗПСМ» Аліна Половинкіна. Вона власним прикладом мотивує представників органів місцевого самоврядування, працівників охорони здоров’я, комунальних підприємств і взагалі, все населення громади до отримання бустерних доз.

«Я хочу, щоб всі зрозуміли важливість вакцинації саме бустерними дозами вакцини, оскільки з кожним місяцем кількість антитіл в організмі зменшується. Тому необхідно нагадати нашому організму,що це за вірус,ще раз стимулюючи імунну систему. Бустерними дозами можна досягнути максимальної опірності імунітету від захворювання на коронавірусну хворобу. Тому, я не тільки рекомендую, а й закликаю всіх хто пройшов повний курс вакцинації провести бустерну вакцинацію,але тільки через 6 міс від 2 дози. Бережіть себе і будьте здорові!», - зазначила Аліна Вікторівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь