-
-

ВІТАЄМО ЮНУ ТАЛАНОВИТУ ВОКАЛІСТКУ!

Дата: 08.08.2022 15:03
Кількість переглядів: 252

Фото без опису08 серпня завершився відкритий обласний конкурс естрадної пісні та сучасної популярної музики «Радослав»??, який відбувся за ініціативи управління культури Сумської обласної державної адміністрації. Цього року у конкурсі взяли участь кращі вокалісти та музиканти Сумщини, загалом – 82 учасників та виконавців з 27 територіальних громад Сумської області.

Нашу громаду представляла Дарина Горбачова - солістка Комунального закладу культури «Зноб-Новгородський Центр культури і дозвілля» (керівник – Ірина Буберенко), яка зайняла почесне ІІІ місце у номінації «Солісти-вокалісти. Вікова категорія: від 15 до 18 років» (україномовні пісні).

?Вітаємо нашу талановиту юну співачку, зичимо нашій зірочки нових успіхів та бажаємо подальших великих перемог у чарівному світі музики! Також, щиро дякуємо Ірині Петрівні, що завдяки її праці, навіть у найважчий для країни час, наші діти продовжують співати і досягати успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь