-
-

Звернення голови громади з нагоди Дня захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 08:20
Кількість переглядів: 141

Фото без описуШановні захисники та захисниці України, відважні сини та дочки українського народу!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисників та захисниць України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська.

У цей день я дякую всім, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю  від агресора на сході України. Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

У цей день схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників та захисниць української землі!

Шановні захисники та захисниці! Дякую Вам за відданість Україні та її народу! Бажаю міцного здоров’я, родинної злагоди, успіхів у повсякденному житті. Хай Ваше життя буде наповнене добром, благополуччям та миром!

 

Слава героям! Слава Україні!

 

З повагою, голова селищної ради                                 Петро Гончаров


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь