-
-

Інформація від МОЗ України.

Дата: 15.01.2024 09:49
Кількість переглядів: 147

Фото без опису⚠️ Нагадуємо, що у період дії воєнного стану пацієнту з симптомами COVID-19, грипу або ГРВІ можуть оформити тимчасову непрацездатність на п’ять календарних днів дистанційно.

При цьому, якщо дію медвисновку про тимчасову непрацездатність потрібно буде продовжити на період понад п’ять календарних днів – пацієнт обов’язково має з’явитися на особистий прийом до лікаря.

Пацієнт має змогу звернутися до лікаря за допомогою засобів телефонного зв’язку, інтернет-телефонії або засобів телемедичного зв’язку, а лікар на підставі звернення та опитування пацієнта відкриє медичний висновок про тимчасову непрацездатність.

Це не нова норма, вона вже діяла під час пандемії. МОЗ впроваджує зміни для спрощення взаємодії пацієнта з лікарем і мінімізації проявів самолікування.

❗Наказ МОЗ

ℹ️ Для призначення лікування лікар може також дистанційно виписати електронний рецепт. Нагадаємо, що навіть перший електронний рецепт відтепер можна отнимаете без особистого прийому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь