-
-

День Вінні Пуха.

Дата: 18.01.2024 09:12
Кількість переглядів: 238

Фото без опису✍️“Пообіцяй пам’ятати: ти розумніший і сміливіший, ніж думаєш, і значно сильніший, ніж тобі здається.” Вінні Пух

📃18 січня у світі святкують День Вінні Пуха, англійського письменника Алана Александера Мілна, який став улюбленцем дітей багатьох поколінь.

📚Перші розповіді про Вінні-Пуха були опубліковані 1926 року.

Фото без опису🐻Своє ім'я цей казковий персонаж отримав від улюбленої іграшки сина письменника – плюшевого ведмедя. Саме дружба хлопчика з ведмедиком Вінні стала причиною створення творів про пригоди Вінні Пуха, які перекладені 25 мовами і видані десятками мільйонів екземплярів. До речі, історія Вінні Пуха потрапила до престижного списку бестселерів New York Times.

📖Вінні Пух – життєрадісне ведмежа з тирсою в голові, яке полюбляє виспівувати вигадані ним шумелки-пихтелки. Це один із тих персонажів, які повертають нас у той час, коли наші мами читали нам казки на ніч.

🧸День Вінні Пуха не святкують офіційно, але це хороший привід дізнатися зворушливу історію створення цього персонажа та зануритися у казковий світ дитинства.

#читаєморазом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь