-
-

28 КВІТНЯ - ВЕРБНА НЕДІЛЯ!

Дата: 28.04.2024 10:52
Кількість переглядів: 86

✍️"Гілкою вербиці вдарю я злегенька,

Щоб були здорові всі мої рідненькі…"

🕊️ Сьогодні, 28 квітня, православні віряни відзначають одне з найбільш значущих свят у церковному календарі - Вербну неділю.

🌿 Вербна неділя є одним з найбільш визначальних днів у християнському календарі. Цей день відзначається за тиждень до Великодня та є символом підготовки до найважливішого свята для християнства. Однією з традицій Вербної неділі є складання та освячення вербових гілочок, які використовуються в різних релігійних обрядах.

📚Напередодні свята, в одній з бібліотек громади, було проведено захід для користувачів, де усі бажаючі могли ознайомитися з походженням свята, народними традиціями та особливостями святкування Вербної неділі. А також, там кипіла своя творча атмосфера 🎨, де діти з великим задоволенням відтворювали чарівні малюнки та робили дуже гарні аплікації вербових гілочок🌿.

 

🌿У це світле весняне свято Вербної неділі ми вітаємо вас і бажаємо кожній родині здоров'я та добробуту, щоб в житті панували гармонія та злагода. Хай гілочки верби принесуть спокій і лад, зміцнять дух і віру в краще майбутнє, а через дотик вербової лози на український народ зійде благословення Господнє та поверне на нашу землю мир і спокій! Хай вистачить сил, щоб подолати будь-які перешкоди на шляху! 💙💛

🙏Перемоги та Миру нам на нашій Українській землі!🇺🇦

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь