-
-

💙💛УКРАЇНЦІ - НАЦІЯ ГЕРОЇВ!

Дата: 23.05.2024 16:38
Кількість переглядів: 119

🇺🇦23 травня в Україні відзначають День Героїв. Це свято є символом непоборності української нації та її жаги до вільного життя на рідній землі.

🌿🇺🇦 Наша країна пройшла звитяжний шлях до своєї свободи й незалежності. Багато поколінь прагнули забезпечити всіма силами краще майбутнє для нащадків. І чимало віддали за це свої життя...

📃День Героїв відзначають з 1941 року. Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначити 23 травня як День Героїв. Спершу День Героїв святкували підпільно, але зі здобуттям Україною незалежності воно почало набувати все більшого розголосу.

💪Особливо важливим воно стало після початку російсько-української війни, це свято набуло нового особливого значення. Сьогодні всіх громадян України можна назвати героями, які по-своєму протистоять російській окупації.

💙💛З нагоди Свята Героїв в закладах культури громади пройшли тематичні заходи. В бібліотеках проведено тематичну бесіду "Українці - нація Героїв", підготовлено презентації, розгорнуті книжкові виставки, де користувачі мають нагоду поринути у світ української історії, подій минулого та видатних особистостей. А також, наші неймовірні діти підготували та вручили захисникам чудові малюнки. 

🙏Кожен із нас має обов'язок пам'ятати та шанувати тих, хто пожертвував найдорожчим заради нашої свободи.

🙏Шануймо і пам’ятаймо наших Героїв!
🇺🇦Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь