-
-

☝️ ПОЛІЦІЯ СУМЩИНИ НАГАДУЄ ГРОМАДЯНАМ ПРО НЕБЕЗПЕКУ ШАХРАЙСЬКИХ ДІЙ В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ

Дата: 27.05.2024 11:29
Кількість переглядів: 73

➡️ За вихідні дні від злочинних дій шахраїв постраждало дев’ять жителів Сумської області. Поліція нагадує громадянам про обережність під час спілкування з невідомими особами по телефону та в соціальних мережах.

◽Дві жінки з Краснопілля та одна з Ромен, втратили вісім, вісімнадцять та п’ять тисяч гривень відповідно, після того, як у месенджері «Viber» побачили оголошення «Є-допомога» та перейшли за посиланнями на невідомі сторінки. Тут жінки вказали свої персональні дані, паролі та пін-коди до своїх банківських карток. Після цього з їхніх рахунків були списані грошові кошти.

◽Ще одній сумчанці, у месенджері "Viber", в одній із груп, надійшло повідомлення про можливість отримання матеріальної допомоги нібито від банку. Зацікавившись цією пропозицією, жінка перейшла за посиланням у вказаному оголошенні на сторонній сайт, де вказала свої секретні банківські дані. Внаслідок такої необачної поведінки з її банківських карток злочинцями були неправомірно зняті гроші в сумі 12000 гривень.

Детальніше: http://surl.li/typyo

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь