-
-

1 ЧЕРВНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дата: 01.06.2024 07:18
Кількість переглядів: 94

🌞🧸У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.

🌞🎡 Діти – наш сенс життя і наше щастя. Саме у них ми, дорослі, бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. І немає більшого щастя у світі, аніж дитячі посмішки!

🌞🩹На жаль, цього року День захисту дітей в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

🌞🌸Бажаю нашим маленьким землякам, які разом з усією Україною нині проходять непрості для їх віку і сприйняття випробування,  міцного здоров'я, радості, сяючих посмішок, успіхів у житті. Вірю, скоро дитинство  наших хлопчиків і дівчаток знову стане безтурботним і щасливим!

🌞💙💛Від щирого серця зичу любові, злагоди, взаєморозуміння, а найголовніше – мирного неба над головою всім українським родинам!

З найщирішими побажаннями,
селищний голова
Петро ГОНЧАРОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь