-
-

Новини

ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ "ЗАКЛИКАННЯ ВЕСНИ"

👥Сьогодні ми мали чудову можливість прийняти участь у літературній зустрічі "Закликання весни" з поетом, краєзнавцем, головою Сумської обласної організації Національної спілки письменників України Сергієм П’ятаченком.

17:17:43 01.03.2024

ТРИЗУБ - СИМВОЛ УКРАЇНСЬКОЇ ВОЛІ

💙💛Сьогодні, 19 лютого, ми відзначаємо День Державного Герба України. Цього дня 1992 року золотий тризуб на синьому щиті офіційно став національним символом, який нині впізнають у всьому світі.

11:52:20 19.02.2024

В єдності наша сила!

💙💛День єднання – молоде свято, цього року ми святкуємо його лише втретє. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу – показати усьому світові, що ми сьогодні – як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

14:07:12 16.02.2024

День єднання в закладах культури

💙💛16 лютого в Україні відзначається День єднання. Це свято було впроваджено для того, щоб нагадати кожному свідомому громадянину, що саме в єднанні — наша сила.

13:59:16 16.02.2024

Афганістан болить в моїй душі...

✍️"Від зір, що впали кулями прошиті, Печалі вік не стерти із лиця Афганський біль пройшов по всьому світу, А пам'ять хай по всіх пройде серцях..."

13:44:34 15.02.2024

Кохання робить цей світ кращим

✍️"Любов підносить серце над землею І робить дивовижні чудеса. Стає людина зовсім інша з нею, Тоді в її душі живе краса. Тоді в душі троянда розцвітає, Співає у душі тоді весна! Любов людська велику силу має, Зцілити може й оживить вона..."

14:07:31 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь