A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Проекти регуляторних актів

Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту  Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» відділом фінансів, економічного розвитку та інвестицій Зноб-Новгородської селищної ради підготовлено проект рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік». З повним текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Зноб-Новгородської селищної ради – https://zn-otg.gov.ua/ (розділ – «Архів документів» – «Регуляторні акти» – «Оприлюднення проектів регуляторних актів: (повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів, проекти цих актів і аналіз їх регуляторного впливу)»). Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту рішення, урахування інтересів суб’єктів господарювання та громадськості, просимо зауваження і пропозиції до проекту рішення надсилати в письмовому вигляді протягом 30 днів (до 01 червня 2019 року) з моменту оприлюднення на сайті Зноб-Новгородської селищної ради проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу до відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Зноб-Новгородської селищної ради за адресую:  41022, смт Зноб-Новгородське, вул. Шкільна, 3,  (електронна адреса в мережі Інтернет – e-mail:  04391279@mail.gov.ua, znobagromada@gmail.com, контактний телефон: 0968100822) та до Державної регуляторної служби України за адресою: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 (електронна адреса в мережі Інтернет – e-mail:  inform@dkrp.gov.ua).  

10:52:32 01.05.2019

Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Зноб-Новгородської селищної ради на 2020 рік

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» відділом фінансів, економічного розвитку та інвестицій Зноб-Новгородської селищної ради підготовлено проект рішення «Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Зноб-Новгородської селищної ради на 2020 рік». З повним текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Зноб-Новгородської селищної ради – https://zn-otg.gov.ua/ (розділ – «Архів документів» – «Регуляторні акти» – «Оприлюднення проектів регуляторних актів: (повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів, проекти цих актів і аналіз їх регуляторного впливу)»). Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту рішення, урахування інтересів суб’єктів господарювання та громадськості, просимо зауваження і пропозиції до проекту рішення надсилати в письмовому вигляді протягом 30 днів (до 01 червня 2019 року) з моменту оприлюднення на сайті Зноб-Новгородської селищної ради проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу до відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Зноб-Новгородської селищної ради за адресую:  41022, смт Зноб-Новгородське, вул. Шкільна, 3,  (електронна адреса в мережі Інтернет – e-mail:  04391279@mail.gov.ua, znobagromada@gmail.com, контактний телефон: 0968100822) та до Державної регуляторної служби України за адресою: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 (електронна адреса в мережі Інтернет – e-mail:  inform@dkrp.gov.ua).  

10:21:44 01.05.2019

Про встановлення ставки транспортного податку на території Зноб-Новгородської селищної ради на 2020 рік

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» відділом фінансів, економічного розвитку та інвестицій Зноб-Новгородської селищної ради підготовлено проект рішення «Про встановлення  ставки транспортного податку на території Зноб-Новгородської селищної ради на 2020 рік». З повним текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Зноб-Новгородської селищної ради – https://zn-otg.gov.ua/ (розділ – «Архів документів» – «Регуляторні акти» – «Оприлюднення проектів регуляторних актів: (повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів, проекти цих актів і аналіз їх регуляторного впливу)»). Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту рішення, урахування інтересів суб’єктів господарювання та громадськості, просимо зауваження і пропозиції до проекту рішення надсилати в письмовому вигляді протягом 30 днів (до 01 червня 2019 року) з моменту оприлюднення на сайті Зноб-Новгородської селищної ради проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу до відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Зноб-Новгородської селищної ради за адресую:  41022, смт Зноб-Новгородське, вул. Шкільна, 3,  (електронна адреса в мережі Інтернет – e-mail:  04391279@mail.gov.ua, znobagromada@gmail.com, контактний телефон: 0968100822) та до Державної регуляторної служби України за адресою: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 (електронна адреса в мережі Інтернет – e-mail:  inform@dkrp.gov.ua).  

10:10:03 01.05.2019

Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту  Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» відділом фінансів, економічного розвитку та інвестицій Зноб-Новгородської селищної ради підготовлено проект рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  на 2020 рік». З повним текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Зноб-Новгородської селищної ради – https://zn-otg.gov.ua/ (розділ – «Архів документів» – «Регуляторні акти» – «Оприлюднення проектів регуляторних актів: (повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів, проекти цих актів і аналіз їх регуляторного впливу)»). Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту рішення, урахування інтересів суб’єктів господарювання та громадськості, просимо зауваження і пропозиції до проекту рішення надсилати в письмовому вигляді протягом 30 днів (до 01 червня 2019 року) з моменту оприлюднення на сайті Зноб-Новгородської селищної ради проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу до відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Зноб-Новгородської селищної ради за адресую:  41022, смт Зноб-Новгородське, вул. Шкільна, 3,  (електронна адреса в мережі Інтернет – e-mail:  04391279@mail.gov.ua, znobagromada@gmail.com, контактний телефон: 0968100822) та до Державної регуляторної служби України за адресою: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 (електронна адреса в мережі Інтернет – e-mail:  inform@dkrp.gov.ua).  

10:02:10 01.05.2019

Про встановлення ставок єдиного податку на тери-торії Зноб-Новгородської селищної ради на 2020 рік

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» відділом фінансів, економічного розвитку та інвестицій Зноб-Новгородської селищної ради підготовлено проект рішення «Про встановлення ставок єдиного податку на території Зноб-Новгородської селищної ради на 2020 рік». З повним текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Зноб-Новгородської селищної ради – https://zn-otg.gov.ua/ (розділ – «Архів документів» – «Регуляторні акти» – «Оприлюднення проектів регуляторних актів: (повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів, проекти цих актів і аналіз їх регуляторного впливу)»). Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою публічного громадського обговорення, удосконалення проекту рішення, урахування інтересів суб’єктів господарювання та громадськості, просимо зауваження і пропозиції до проекту рішення надсилати в письмовому вигляді протягом 30 днів (до 01 червня 2019 року) з моменту оприлюднення на сайті Зноб-Новгородської селищної ради проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу до відділу фінансів, економічного розвитку та інвестицій Зноб-Новгородської селищної ради за адресую:  41022, смт Зноб-Новгородське, вул. Шкільна, 3,  (електронна адреса в мережі Інтернет – e-mail:  04391279@mail.gov.ua, znobagromada@gmail.com, контактний телефон: 0968100822) та до Державної регуляторної служби України за адресою: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 (електронна адреса в мережі Інтернет – e-mail:  inform@dkrp.gov.ua).   Додаток 1 до  рішення про встановлення ставок єдиного податку на території Зноб-Новгородської селищної ради на 2020рік Положення про єдиний податок 1.    Загальні положення  1.1. Спрощена система оподаткування, обліку та звітності ? особливий ме-ханізм справляння податків і зборів, що встановлює заміну сплати окремих по-датків і зборів на сплату єдиного податку в порядку та на умовах, визначених главою 1 розділу XIV Податкового кодексу України зі змінами і доповненнями, з одночасним веденням спрощеного обліку та звітності. 1.2. Юридична особа чи фізична особа - підприємець може самостійно об-рати спрощену систему оподаткування, якщо така особа відповідає встановле-ним вимогам та реєструється платником єдиного податку в порядку, визначено-му главою 1 розділу XIV Податкового кодексу України зі змінами і доповнен-нями. 2.     Платники податку 2.1. Суб’єкти господарювання, які застосовують спрощену систему опода-ткування, обліку та звітності, поділяються на такі групи платників єдиного пода-тку: 2.1.1. перша група ? фізичні особи ? підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з тор-говельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 300 000 гривень; 2.1.2. друга група ? фізичні особи ? підприємці, які здійснюють господар-ську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року ві-дповідають сукупності таких критеріїв: - не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебу-вають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб; - обсяг доходу не перевищує 1 500 000 гривень. Дія цього підпункту не поширюється на фізичних осіб - підприємців, які надають посередницькі послуги з купівлі, продажу, оренди та оцінювання неру-хомого майна (група 70.31 класифікатора видів економічної діяльності ДК 009:2005 – далі КВЕД), а також здійснюють діяльність з виробництва, постачан-ня, продажу (реалізації) ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних мета-лів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння. Такі фізичні особи - підприємці належать виключ-но до третьої групи платників єдиного податку, якщо відповідають вимогам, встановленим для такої групи; 2.1.3. третя група ? фізичні особи ? підприємці, які не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових від-носинах, не обмежена та юридичні особи – суб’єкти господарювання будь-якої організаційно-правової форми, у яких протягом календарного року обсяг дохо-ду не перевищує 5 000 000 гривень; 2.1.4. четверта група ? сільськогосподарські товаровиробники, у яких час-тка сільськогосподарського виробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків; 2.1.5. При розрахунку загальної кількості осіб, які перебувають у трудо-вих відносинах з платником єдиного податку – фізичною особою, не врахову-ються наймані працівники, які перебувають у відпустці у зв’язку з вагітністю і пологами та у відпустці з догляду за дитиною до досягнення нею передбаченого законодавством віку, а також працівники, призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період".  При розрахунку середньооблікової кількості працівників застосовується визначення, встановлене Податковим кодексом України зі змінами і доповнен-нями. 2.1.6. Сільськогосподарські товаровиробники враховують підпункти  291.4.1.-291.4.7.  статті 291 Податкового кодексу України зі змінами і доповнен-нями. 2.2. Не можуть бути платниками єдиного податку суб’єкти господарюван-ня, визначені пунктами 291.5-291.51 статті 291 Податкового кодексу України зі змінами і доповненнями. 2.3. Платники єдиного податку першої-третьої груп повинні здійснювати розрахунки за відвантажені товари (виконані роботи, надані послуги) виключно в грошовій формі (готівковій та/або безготівковій). 2.4. Для цілей цього додатку під побутовими послугами населенню, які на-даються першою та другою групами платників єдиного податку, розуміються види послуг, визначені пунктом 291.7 статті 291 Податкового кодексу України зі змінами і доповненнями. 3. Порядок визначення доходів та їх склад для платників єдиного подат-ку першої - третьої груп встановлено статтею 292 Податкового кодексу України зі змінами і доповненнями. 4. Об’єкт та базу оподаткування для платників єдиного податку четвер-тої групи визначено статтею 2921 Податкового кодексу України зі змінами і до-повненнями. 5. Ставки та порядок обчислення податку 5.1. Ставки єдиного податку для платників першої групи встановлюються у відсотках (фіксовані ставки) до розміру прожиткового мінімуму для працезда-тних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року (далі  - прожитковий мінімум), другої групи - у відсотках (фіксовані ставки) до розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (зві-тного) року (далі - мінімальна заробітна плата), третьої групи - у відсотках до доходу (відсоткові ставки), з розрахунку на календарний місяць. 5.2. Встановити  :

09:00:38 01.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь