A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

З Міжнародним днем людей похилого віку вітали мешканців Зноб-Новгородського хоспісного відділення

З Міжнародним днем людей похилого віку вітали мешканців Зноб-Новгородського хоспісного відділення

1 жовтня 2021 року з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана директор КЗ "Зноб-Новгородський Центр надання соціальних послуг" Тетяна Кухта і завідувач бібліотеки-філії смт Зноб-Новгородське  Людмила Заєць з гостинцями і теплими словами відвідали одиноких літніх людей Зноб-Новгородського хоспісного відділення. Традиційно поспілкувались з мешканцями закладу, намагаючись підтримати їх та продемонструвати, що про них пам’ятають та дбають. «Тож від усього серця ми бажаємо їм ще довгих і щасливих років життя!» - наголосила Тетяна Михайлівна.

11:11 01.10.2021

Привітання від голови Зноб-Новгородської селищної ради

Привітання від голови Зноб-Новгородської селищної ради

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. В Україні це також і День ветерана. День тих, кому довелося багато пережити – битися за свободу рідної землі, відновлювати зруйновані міста і села в післявоєнний час, виховувати дітей, передаючи їм кращі людські якості – любов до своєї країни.

09:09 01.10.2021

З 01 жовтня електронні лікарняні повністю замінять своїх паперових попередників

З 01 жовтня електронні лікарняні повністю замінять своїх паперових попередників

Уже з першого жовтня електронні лікарняні повністю замінять своїх паперових попередників. Упродовж наступних двох тижнів інформаційні системи, протоколи обміну даними і правила створення медичних висновків доопрацюють – аби врахувати помилки і нюанси, до яких виникали питання у лікарів, працівників і роботодавців під час тестового періоду.

15:22 30.09.2021

Чи знаєте Ви що ?

Чи знаєте Ви що ?

Дослідження на 128 тис. медичних працівників в Індонезії, яких щепили від #COVID19 вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech із січня по березень 2021 року, показали, що ця вакцина має ефективність 98% у запобіганні смерті, 96% у запобіганні госпіталізації та 94% у запобіганні симптоматичній хворобі.

10:05 20.09.2021

Відпочинок скінчився – попереду навчальний рік

Відпочинок скінчився – попереду навчальний рік

Літо. Пора відпусток, спокою. Але не в цьому році. Адже навчальний рік закінчився у червні, а серпень повністю присвячений  підготовці навчальних закладів до нового навчального року та опалювального періоду. Аби забезпечити безпечне освітнє середовище колективи навчальних закладів доклали чимало фізичних зусиль. Кожен намагався принести щось нове цікаве у облаштування класів. Крім того не забувають і про професійний розвиток. За традицією цей навчальний рік розпочався серпневою конференцією педагогічних працівників. На ній були оголошені  підсумки розвитку дошкільної та загальної середньої освіти у 2020 – 2021 навчальному році  та завдання на 2021 – 2022 навчальний рік.

12:21 03.09.2021

Перший дзвоник сповістив про свято Знань

Перший дзвоник сповістив про свято Знань

1 вересня у навчальних закладах Зноб-Новгородської територіальної громади традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, яке сповістило учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. Під звуки Державного Гімну було відкрито лінійки, на яких, крім учнів, їх батьків і вчителів, були присутні численні гості.

12:18 02.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь