A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

Переваги пробації

Переваги пробації

05 лютого 2015 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про пробацію», який розроблений з урахуванням європейських стандартів пробації. Згідно даного закону пробація – це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.

11:07 04.08.2021

Започатковано добру справу

Започатковано добру справу

13 липня 2021 року, у смт Зноб-Новгородське на місцевому озері започатковано добру справу. Тут зібрались і любителі риболовлі, і просто ті, кому не байдуже життя селища. До водойми прибув транспорт, який доставив підрощену личинку товстолоба (30 тисяч) і коропа (25 тисяч). Для закупівлі риби гроші збирали серед громадського об’єднання «Зноб-Новгородського об’єднання рибалок».

11:03 02.08.2021

Нацсоцслужба замінить діючу систему управління соціальним захистом населення - Владислав Машкін

Нацсоцслужба замінить діючу систему управління соціальним захистом населення - Владислав Машкін

У країні змінюється модель надання соціальної підтримки, центр надання соціальних послуг переноситься до громад, що є зручним для людей, яким тепер не доведеться їздити в обласний або районний центр для отримання соціальних послуг. Адмініструванням цих послуг і контролем їх якості надання займеться Національна соціальна сервісна служба України. Про це повідомив голова Нацсоцслужби України Владислав Машкін у своїй колонці для інтернет-видання «Економічна правда».

13:30 29.07.2021

Нацсоцслужба не заглядатиме у холодильники людей

Нацсоцслужба не заглядатиме у холодильники людей

Об’єктами перевірок Національної соціальної сервісної служби України стануть всі організації, які беруть участь у призначенні або оформленні документів для встановлення субсидій та допомог, а також організації, які надають соціальні послуги. Про це повідомив голова Нацсоцслужби України Владислав Машкін у своїй колонці для інтернет-видання «Економічна правда».

13:27 29.07.2021

Звернення до мешканців Зноб-Новгородської ОТГ

Звернення до мешканців Зноб-Новгородської ОТГ

На виконання пункту 2 доручення Прем’єр-міністра України від 21.07.2021 №3531/0/1-21 та з метою недопущення погіршення епідемічної ситуації на території Зноб-Новгородській ОТГ Зноб-Новгородська селищна рада звертається до кожного мешканця і гостя громади щодо дотримання маскового режиму, особистої гігієни, соціальної дистанції в умовах підвищених ризиків скупчення громадян під час спекотної погоди у приміщеннях громадського харчування, закладах торговельного та побутового обслуговування населення.

12:18 28.07.2021

Насичене життя у таборі "ДЕСНА"

Насичене життя у таборі "ДЕСНА"

Двадцять один день відпочинку в таборі «Десна» промайнув не помітно і вже, 29 червня, юні відпочивальники попрощаються зі своїми новими друзями. Щасливі, засмаглі, сповнені сил та незабутніх вражень, вони будуть довго пам'ятати про все цікаве, що відбувалося у таборі. В свою чергу керівництво Зноб-Новгородської селищної ради зробила все можливе, щоб поєднати відпочинок, спорт і отримання задоволення! Море позитиву і спілкування, майстер-класи з виготовлення сувенірних магнітів з використанням природних матеріалів від директора Центра культури і дозвілля – Анастасії Шаповалової,  любительська хореографія від директора Публічної бібліотеки Олени Тітенко і звісно, усім  до душі уроки зі стрільби, які проводив   провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту - Дмитро Гніденко. Ми з задоволенням спостерігали, як діти добре відпочили, набралися сили, здружилися, навчилися доцільно проводити час відпочинку, спостерігати і досліджувати природу рідного краю.

10:45 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь