-
-

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Зноб-Новгородська селищна рада приєднується до привітань учениць ДПТНЗ «Зноб-Новгородський ПАЛ», які на кулінарному конкурсі приготували «Самий хлібосольний і найсолідніший пиріг, здатний перемагати навіть зимові хуртовини»! Це вкотре доводить, що наш професійний заклад готує висококваліфікованих спеціалістів.

14:22 07.01.2021

РІЗДВО…ВОНО НЕНАЧЕ КАЗКА.

РІЗДВО…ВОНО НЕНАЧЕ КАЗКА.

І саме в цей святковий день 1938 року народився легендарний поет, борець, полум'яний син України Василь Стус. Він обрав беззавітне служіння рідному народові, йшов тернистою дорогою та приймав безкінечні удари долі. Україна була для нього серцевим болем, з якого й народжувалася його полум'яна поезія. У неймовірно важких умовах тюрми, куди його запроторили за антирадянщину, Василь Стус тримався стійко, голови не схиляв. Він усвідомлював, що за ним «стояла Україна, мій пригноблений народ, за честь котрого я мушу одстояти до загину". Так, поет знав, що загине у своїй боротьбі із тією системою, але був упевнений, що через свою смерть повернеться до рідного народу: "Народе мій, до тебе я ще верну, як в смерті обернуся до життя..." Комунальний заклад «Зноб-Новгородська Публічна бібліотека» пропонує Вам ознайомитися з творчістю неймовірного поета.

17:24 06.01.2021

Новини спорту!

Новини спорту!

 5 січня 2021 року пройшли змагання у відкритому Різдвяному турнірі Зноб-Новгородської селищної ради з волейболу серед дівчат.

09:52 06.01.2021

НЕ РИЗИКУЙТЕ ЖИТТЯМ, ВИХОДЯЧИ НА КРИГУ У ПЕРІОД ВІДЛИГИ!

НЕ РИЗИКУЙТЕ ЖИТТЯМ, ВИХОДЯЧИ НА КРИГУ У ПЕРІОД ВІДЛИГИ!

Замерзлі водойми громади продовжують атакувати любителі зимової риболовлі. У гонитві за кожною рибиною вони дуже часто нехтують власною безпекою, тим самим провокуючи надзвичайну подію. Значно зростає ризик стати жертвою власної необачності у період відлиги. Саме зараз, в результаті перепадів температури повітря, водойми становлять особливу небезпеку!

09:53 02.01.2021

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ БАТЬКІВ НА ПЕРІОД ЗИМОВИХ КАНІКУЛ

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ БАТЬКІВ НА ПЕРІОД ЗИМОВИХ КАНІКУЛ

Шановні батьки! Розпочинаються зимові канікули. Це пора відпочинку, свят та розваг. Але для того, щоб канікули були веселими й корисними, а головне безпечними необхідно пам’ятати про безпечну поведінку.

14:47 29.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь