A A A K K K
для людей із порушенням зору
-
-

Новини

Дата: від до Скинути

День скорботи та вшанування пам’яті жертв в Україні.

     Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Страшне слово «війна» увірвалося в життя людей, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю і забрала життя кожного п’ятого українця.

13:51 22.06.2019

Що треба робити, якщо на ваших очах буде тонути людина?

Насамперед дайте собі секунду на роздуми. Чи немає поруч рятувального засобу? Ним може бути все, що збільшить плавучість людини і що ви в змозі до неї докинути. Рятувальний круг можна кинути на 20-25 метрів. Чи є човен? Чи можна покликати когось ще на допомогу?

15:20 20.06.2019

Презентація бізнес-плану «Організація системи заготівлі, переробки та збуту фруктів, ягід, дикорослих рослин та грибів"

   19 червня 2019 року в приміщенні Зноб-Новгородської селищної ради відбулася презентація бізнес-плану «Організація системи заготівлі, переробки та збуту фруктів, ягід, дикорослих рослин та грибів на базі комунального підприємства «Зноба-Благоустрій»», в якому взяли участь дорадник з надання соціально-спрямованих дорадчих послуг з питань маркетингу органічного землеробства та економіки і голова громадської спілки «Органічна Україна. Північ» Андрій Мараховський, професор кафедри економіки СНАУ Вікторія Ведмідь, бізнесмен Олександр Родін, к.е.н. доцент кафедри логістики та виробничого менеджменту  Олександр Ковбаса.

09:59 20.06.2019

прес-тур в рамках проекту "ПУЛЬС" - "МІСЦЕВИЙ РОЗВИТОК ОРІЄНТОВАНИЙ НА ГРОМАДУ"

   Зноб-Новгородська територіальна громада активно впроваджує реформу децентралізації. Однак, проблем на шляху до спроможної і самодостатньої території дуже багато. 13 червня Зноб-Новгородську селищну раду відвідали консультанти офісу реформ Сумського регіонального відділення АМУ.

17:07 18.06.2019

Зустріч мешканців з депутатом обласної ради, помічником народного депутата України Андрія Деркача -  Олегом Бояринцевим.

11 червня в приміщенні Зноб-Новгородського центру культури відбулася зустріч мешканців з депутатом обласної ради, помічником народного депутата України Андрія Деркача -  Олегом Бояринцевим, начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Віталієм Моісеєнко  та головним спеціалістом Державної екологічної інспекції у Сумській області  В'ячеславом Лашиним.  На зустрічі було обговорено актуальне питання дотримання сільськогосподарськими підприємствами вимог застосування пестицидів та агрохімікатів.

10:26 12.06.2019

ЗВЕРНЕННЯ ДО КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ ТА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

  Шановні жителі громади! Зноб-Новгородська селищна  рада нагадує керівникам підприємств, установ, організацій та мешканцям громади, що відповідно правил благоустрою на території Зноб-Новгородської селищної ради громадяни зобов’язані: утримувати в належному стані об’єкти благоустрою, направлені на наведення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень, а саме: регулярне знищення бур’янів, скошення трави заввишки більше ніж 10 см, видалення сухостійних дерев та чагарників, видалення сухого та пошкодженого гілля.

16:34 10.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь